Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací
i Zdroj: Pocketpair
Palworld Novinka Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací

Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 1. 2024 18:45 2

Parádní survival hru Palworld si už po třech dnech od vydání předběžného přístupu můžeme zahrát s českou AI lokalizací. Aktuálně je ve verzi 0.2.

Reklama

Aktuálně nejpopulárnější titul Palworld má pro některé hráče možná jeden jediný nedostatek, a to je absence české lokalizace. Jak se ale dalo čekat, pomalu, ale jistě vznikal strojový překlad za pomoci umělé inteligence. Venku je ke stažení zdarma verze 0.3. A jak už to s AI překlady bývá, nečekejte od toho něco dokonalého, mohou se zde objevovat chyby nebo nepřeložená slova.

Palworld je na 5 milionech prodaných kopií, a dostal Pokémon modifikaci
i Zdroj: The Pokémon Company

Palworld je na 5 milionech prodaných kopií, a dostal Pokémon modifikaci

Venku je fanouškovská modifikace, která vám hodí pokémony, Ashe, Misty a Brocka do Palworld. Tvůrci se navíc pochlubili…

22. 1. 2024 16:15

Palworld vyšlo v předběžném přístupu 19. ledna a prakticky ihned se stalo obrovským hitem. Jen na Steamu překonává rekordy a v současnosti jde o jednu z nejhranějších her. K dispozici je jak na PC, tak konzolích Xbox One a Xbox Series X/S, kde je dokonce k mání skrze službu Game Pass. PlayStation verze prozatím nejsou v plánu, každopádně pokud si hra povede i nadále, rozhodně ji časem můžeme očekávat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama