Žádné nahé fotky Lary Croft: Z Tomb Raider 3 zmizely její akty
i Zdroj: Crystal Dynamics
Novinka Žádné nahé fotky Lary Croft: Z Tomb Raider 3 zmizely její akty

Žádné nahé fotky Lary Croft: Z Tomb Raider 3 zmizely její akty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2024 09:00

Remasterovaný Tomb Raider 3 prošel po nedávné aktualizaci cenzurou. Ze hry zmizely plakáty, na kterých Lara Croft pózovala téměř nahá. Hráči jsou pěkně naštvaní.

Reklama

Fanoušci série Tomb Raider už několik let čekají na další pořádné, velké pokračování. To by mělo být mimochodem odhalené už letos, nicméně pokud si už nyní chcete zahrát něco “nového”, k dispozici je nedávno vydaná remasterovaná kolekce. Ta zahrnuje také Tomb Raider 3

Tomb Raider 3 prošel před několika dny aktualizací, která přinesla řadu změn. Dočkali jsme se oprav chyb, ale také nepochopitelné cenzury. Hráči si všimli, že ze hry zmizely plakáty s akty, kde Lara Croft byla téměř nahá. Ty jsme mohli najít už v původní verzi, kde mimochodem stále jsou, pokud ale v nastavení přepnete na remasterovanou grafiku, plakáty zmizí, proč?

Proč, nevíme, ale hráči tento krok velmi kritizují. Například uživatel Scratch Point řekl, že: “Aktualizace by se nikdy neměly používat ke zpětné cenzuře her, je to forma krádeže. Každá společnost, která se zapojí do tohoto chování, by měla zkrachovat.

Jak se na podobné změny koukáte vy? Vadí vám podobná cenzura nebo nějaké plakáty, kde Lara pózuje, nekoukáte? Dejte nám vědět! Každopádně netrvalo to dlouho a objevil se mod, který do hry plakáty vrátí, ten můžete zdarma stáhnout na stránkách NexusMods.

Lara Croft je podle průzkumu nejikoničtější herní postava všech dob
i Zdroj: Crystal Dynamics

Lara Croft je podle průzkumu nejikoničtější herní postava všech dob

Zahraniční organizace vytvořila průzkum, ve kterém zjišťovala, jaké herní postavy mají hráči nejradši. Výsledkem je 20…

7. 4. 2024 08:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama