Palworldu stačilo jen 24 hodin k dosažení 2 milionů prodaných kopií
i Zdroj: Pocketpair
Palworld Novinka Palworldu stačilo jen 24 hodin k dosažení 2 milionů prodaných kopií

Palworldu stačilo jen 24 hodin k dosažení 2 milionů prodaných kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 1. 2024 14:00

Nový fenomén jménem Palworld má už dva miliony prodaných kopií. Tvůrci navíc vysvětlují, proč hraje současně na PC až 32 hráčů, zatím co na Xboxu jen 4.

Reklama

Je to sotva pár hodin, co vyšla ambiciózní hra Palworld v předběžném přístupu jak na Steamu, tak Xbox One a Xbox Series X/S, a tvůrci z Pocketpair mohou slavit další dosažený milník. O prvním milionu prodaných kopií jsme psali před několika hodinami, nyní je na tom podstatně lépe. 

Palworld prodal přes 2 miliony kopií za 24 hodin od vydání! Děkujeme všem za hraní!

Informovalo Pocketpair na sociální síti X. Zdá se, že vsadit na “Pokémony” ve vlastním světě, udělat z toho střílečku, naházet do hry prvky stavění, craftingu nebo survivalu a to vše v otevřeném světě, bylo tou správnou volbou. No nezní to dokonale? Palworld vyšlo 19. ledna a aktuálně jde o jednu z nejhranějších her, na Steamu je dokonce na 1. místě jako nejprodávanější. Hru zde seženete za 26€ (asi 645 Kč).

Bojujte, farmařte, stavte a pracujte po boku záhadných stvoření zvaných „Pals“ v této zcela nové hře pro více hráčů, přežití v otevřeném světě!” Dočtete se v popisku hry. 

Aktuálně se řeší servery ve hře. A teď nemáme namysli jejich přetížení, které se řešilo už včera večer. Zatím co Steam verze podporuje dedikované servery, Xbox nikoliv. Co to pro Palworld znamená? V PC verzi se může na jednom serveru prohánět až 32 hráčů, na konzolích bohužel, aktuálně maximálně 4. Studio Pocketpair se již k tomu vyjádřilo:

Rádi bychom měli dedikované servery na Xboxu, ale bohužel to není na nás a v tuto chvíli je to docela těžké to vyjednat. Ale... snažíme se!

Objevili hráči nový fenomén? Palworld má v den vydání už 1 milion prodaných kopií
i Zdroj: Pocket Pair Inc.

Objevili hráči nový fenomén? Palworld má v den vydání už 1 milion prodaných kopií

Pokémoni se zbraněmi? Takhle se nazývá nový fenomén, který pomalu dobývá Steam a konzole Xbox. Palworld namixoval…

20. 1. 2024 08:00
2
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama