Palworld je na 5 milionech prodaných kopií, a dostal Pokémon modifikaci
i Zdroj: The Pokémon Company
Palworld Novinka Palworld je na 5 milionech prodaných kopií, a dostal Pokémon modifikaci

Palworld je na 5 milionech prodaných kopií, a dostal Pokémon modifikaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 1. 2024 16:15

Venku je fanouškovská modifikace, která vám hodí pokémony, Ashe, Misty a Brocka do Palworld. Tvůrci se navíc pochlubili dalším dosaženým milníkem.

Reklama

Palworld, aktuálně obrovský fenomén, který dobývá první příčky nejhranějších her na Steamu a Xboxu. Hra, kterou mnozí nazývají jako “Pokémoni se zbraněmi” vyšla v předběžném přístupu 19. ledna a za úvodních 8 hodin se prodalo úctyhodný 1 milion kopií, znovu slaví dosažení milníku.

Palworld dosáhl 5 milionů prodaných kopií za pouhé 3 dny, 

informuje tvůrčí studio Pocketpair na sociálních sítích. Skvělý start, o kterém mohou mnozí jen snít. Další miliony budou samozřejmě následovat, a to také díky tomu, že hru najdeme zdarma v Game Passu, a později po vydání na konzole PlayStation 5.

Dorazí vůbec na PlayStation 5? Podle dosavadních informací v plánu není, vše se ale samozřejmě s rostoucím zájmem hráčů může změnit. 

Je Palworld kopií Pokémonů?

Na jednu stranu, je nutné si přiznat, že většina potvůrek si je podobná s legendárními pokémony, navíc chytání zvířátek je prakticky totožné, jako chystat pokémony do pokeballů. Byla tak jen otázka času, kdy přijde fanouškovský mod, ten je tu překvapivě velmi brzy.

První balíček modů pro Palworld je již venku a jedná se o úpravu, která převede všechny Pokémony, včetně hratelné postavy, kterou je Ash, a jeho přátel Brocka a Misty.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama