Marvel's Blade prý cílí až na rok 2027
i Zdroj: Arkane Studios
Marvel's Blade Novinka Marvel's Blade prý cílí až na rok 2027

Marvel's Blade prý cílí až na rok 2027

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 12. 2023 08:00

Blade začne lovit upíry nejdříve v roce 2027, říká důvěryhodný insider Jeff Grubb. Otázkou je, proč Arkane oznámilo hru takhle předčasně?

Reklama

Nedávno oznámené Marvel's Blade fanoušky velmi mile potěšilo, navíc na hře pracuje talentovaný tým, který se podepsal pod Dishonored nebo Prey. Vše doposud vypadalo velmi pěkně, nicméně přibližné datum vydání vás nepotěší. 

Arkane Lyon cílí s Marvel's Blade až na rok 2027,

tvrdí Jeff Grubb. Vlastě by takové datum odpovídalo, studio prozradilo, že vývoj je na úplném začátku. Otázkou pak je, proč takový projekt studia oznamují takhle předčasně. V Marvel's Blade je Eric Brooks legendárním Daywalkerem, napůl člověkem, napůl upírem rozpolceným mezi vřelou společností živých a spěchající silou nemrtvých. Marvel's Blade od Bethesdy a Arkane Lyon, studia, které vám přineslo Dishonored a „DEATHLOOP“, je hra pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby v srdci Paříže, nyní ve vývoji ve spolupráci s Marvel Games.Stojí v oficiálním popisku. Marvel's Blade prozatím nemá ani potvrzené platformy, každopádně PC a Xbox Series X/S verze jsou jistotou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama