Bude Marvel's Blade Xbox exkluzivitou nebo ne?
i Zdroj: Arkane Studios
Marvel's Blade Novinka Bude Marvel's Blade Xbox exkluzivitou nebo ne?

Bude Marvel's Blade Xbox exkluzivitou nebo ne?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 12. 2023 07:00

Vyjde Marvel's Blade i na konzole PlayStation 5? Insideři se nemohou shodnout. Zatím co někteří tvrdí, že jde o Xbox exkluzivitu, jiní to vyvrací.

Reklama

Arkane Studios se během The Game Awards 2023 podepsalo pod největší překvapení, když oznámilo Marvel's Blade. Upřímně, všichni, včetně nás čekali oznámení Dishonored 3, které pravděpodobně již ve vývoji nějaký ten rok je (prozradily to například oficiální uniklé dokumenty), navíc přímo na Dishonored 3 odkazovaly velmi důvěryhodní leakeři.

Marvel's Blade dostal první trailer a nejzákladnější informace, nicméně co neprozradil, je datum vydání a platformy. Co se týče data, hra je údajně ještě velmi daleko, podle oficiálních stránek vývoj teprve začal. Co ale platformy? Hra vzniká v Arkane, které patří pod Bethesdu, a ta už nějakou dobu pod Microsoft, respektive Xbox. Půjde o exkluzivní hru na PC a konzole Xbox Series X/S?

Insideři se nemohou shodnout..

Zatím co někteří tvrdí, že Marvel's Blade bude exkluzivní hrou, jiní tvrdí, že ne. Internetem dokonce koluje informace, že si Marvel poručil, aby všechny jejich hry vycházely na všechny platformy, tzn., už žádné Marvel exkluzivity. Jiní ale tvrdí, že exkluzivitou bude. Jako například Shpeshal_Nick, který přišel jako první s informací, že projekt Indiana Jones bude též Xbox exkluzivitou. 

Marvel's Blade nebude Xbox exkluzivní

Naopak Max Smith (bývalý vývojář PlayStation Studios) se na svém twitterovém účtu nechal slyšet, že “Marvel's Blade v tuto chvíli není Xbox exkluzivitou.” Na jednu si říkáme, kdyby šlo o Xbox exkluzivitu, jistě by to Xbox oznámil ihned, proč by něco takového tajit? Celou pravdu se dozvíme snad už brzy, každopádně aktuálně můžeme minimálně s PC a Xbox Series X/S verzemi počítat.

V Marvel's Blade je Eric Brooks legendárním Daywalkerem, napůl člověkem, napůl upírem rozpolceným mezi vřelou společností živých a spěchající silou nemrtvých. Marvel's Blade od Bethesdy a Arkane Lyon, studia, které vám přineslo Dishonored a „DEATHLOOP“, je hra pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby v srdci Paříže, nyní ve vývoji ve spolupráci s Marvel Games.Stojí v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama