Arkane Studios představilo akční hru Marvel's Blade
i Zdroj: Arkane Studios
Marvel's Blade Novinka Arkane Studios představilo akční hru Marvel's Blade

Arkane Studios představilo akční hru Marvel's Blade

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 12. 2023 07:05

Marvel's Blade bude další marvelovkou, tentokrát od studia Arkane Lyon, které se podepsalo například pod velmi slušně hodnocené Dishonored nebo Deathloop.

Reklama

Překvapení, ačkoliv jsme od oznámení studia Arkane očekávali Dishonored 3, přišlo úplně něco jiného, ve studiu vedeným Bethesdou se připravuje nová marvelovka, ve které se ujmeme role Bladea.

Dle prvního traileru soudíme, že znovu v případě Arkane nepůjde o žádnou fotorealistickou podobu, opět bychom se měli dočkat krásně stylizované grafiky, podobně jako v případě Deathloop nebo Dishonored. O Marvel's Blade nevíme prakticky nic zásadního, dokonce ani chystané platformy nebo přibližné datum vydání. 

V Marvel's Blade je Eric Brooks legendárním Daywalkerem, napůl člověkem, napůl upírem rozpolceným mezi vřelou společností živých a spěchající silou nemrtvých. Marvel's Blade od Bethesdy a Arkane Lyon, studia, které vám přineslo Dishonored a „DEATHLOOP“, je hra pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby v srdci Paříže, nyní ve vývoji ve spolupráci s Marvel Games.Stojí v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama