Palworld: Nechceme jíst Pals, přidejte i jídlo pro vegany, stěžují si hráči
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.
Palworld Novinka Palworld: Nechceme jíst Pals, přidejte i jídlo pro vegany, stěžují si hráči

Palworld: Nechceme jíst Pals, přidejte i jídlo pro vegany, stěžují si hráči

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 1. 2024 18:35 1

Největší nezisková organizace bojující za práva zvířat tvrdí, že hráčům, kteří aktuálně pobíhají v největším hitu Palworld, vadí jíst zvířata (Pals).

Reklama

Palworld, aktuálně obrovský hit, který však rozděluje komunitu na dva tábory. Zatím co jedni hru milují, druzí tvůrce hry uráží a žádají tresty za plagiátorství - prý jde o čistou kopírku slavné značky Pokémon. Palworld skutečně takové “pokémony se zbraněmi” připomíná, což je ale na druhou stranu fajn, protože ke značce Pokémon se dostaneme pouze skrze Nintendo, zatím co Palworld je dostupné na PC a konzolích Xbox, PlayStation prý až časem, ale bude, řekla Sony.

Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací
i Zdroj: Pocketpair

Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací

Parádní survival hru Palworld si už po třech dnech od vydání předběžného přístupu můžeme zahrát s českou AI lokalizací.…

22. 1. 2024 18:45
2

Pokud jste už zkušenými hráči Palworld, jistě jste si všimli možnosti interakce se zvířaty, nazývanými Pals. Tyto tvory můžeme buď zabíjet zbraněmi nebo je odchytit a následně je "zaměstnat" na naší základně, kde nám poskytují pomoc při budování.

Redaktor z Insider Gaming se rozhodl oslovit organizaci PETA, což je největší nezisková organizace na světě bojující za práva zvířat. Jeho otázka směřovala k názoru vedení této organizace na hru Palworld. Předem bych rád podotkl, že není příliš vhodné doslova upozorňovat organizaci PETA na podobné hry. Takové kroky by mohly zbytečně vyvolat odpor komunity a negativní reakce hráčů.

Elisa Allenová z PETA pravděpodobně žádné týrání zvířat nezaznamenala, nicméně dodala, že:

PETA již slyšela od mnoho fanoušků Palworld, že nemají zájem jíst „Pals“ a chtějí veganské možnosti ve hře. Hráči chtějí pomáhat zvířatům tím, že jsou vegani jak v reálném světě, tak mimo něj.

Opravdu vegani řeší jídlo i ve virtuálním světě? Dejte nám vědět do komentářů, zda pokud jste vegani či vegetariáni, řešíte jídlo i v hrách nebo ne. Osobně přiznám, že si nejsem jistý, jaké všechny potraviny ve hře najdeme, všimli jsme si však masa a vajíček. Palworld vyšlo v předběžném přístupu 19. ledna a jen na Steamu si hru koupilo již více než 7 milionů hráčů. Dalších několik milionů jistě bude na Xboxu, kde je dokonce v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama