Starfield nebo The Crew Motorfest na nejvyšší detaily? Teď už Vám stačí jen dobrý internet
i Zdroj: Spite.cz
Starfield Novinka Starfield nebo The Crew Motorfest na nejvyšší detaily? Teď už Vám stačí jen dobrý internet

Starfield nebo The Crew Motorfest na nejvyšší detaily? Teď už Vám stačí jen dobrý internet

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

17. 9. 2023 14:00

Určitě to všichni známe. Vyjde nová hra, na kterou se těšíme, ale po zjištění HW požadavků se se slzou v oku vracíme zpátky na zem. To teď už ohledně her Starfield a The Crew Motorfest neplatí. Stačí Vám pouze dobrý internet.

Reklama

Půjdeme rovnou k věci a řekneme si tedy, jak lze hrát nejen Starfield a nový The Crew, ale i spousta jiných titulů klidně i na tzv. toustovači. Mluvíme o službě NVIDIA GeForce NOW, která nabízí streamované hraní. Tato služba postupně rozšiřuje svoji knihovnu o všemožné tituly od těch méně náročnějších, až po ty opravdu náročné na výkon počítače.

NVIDIA oznámila, že nedávno vydané hry Starfield a The Crew Motorfest jsou již nyní dostupné i na této platformě. Stačí si jednoduše založit účet, vybrat si jeden ze tří předplatných, z toho jeden je i zadarmo, a samozřejmě legálně vlastnit danou hru třeba na Steamu. 

Jediný háček je, že musíte vlastnit i trochu lepší internet, jinak se budete potýkat s rozmazaným obrazem, či menšími záseky. Každopádně z naší osobní zkušenosti s touto službou mohu říci,  že hrát hry přes touto cestou lze i přes slabší internet z mobilních dat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama