Vyzkoušejte si plnou verzi závodů The Crew: Motorfest
i Zdroj: Ubisoft Ivory Tower
The Crew: Motorfest Novinka Vyzkoušejte si plnou verzi závodů The Crew: Motorfest

Vyzkoušejte si plnou verzi závodů The Crew: Motorfest

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 9. 2023 21:30

Právě dnes vyšly závody The Crew: Motorfest, a i vy si je můžete vyzkoušet zcela zdarma! Jde sice jen o pětihodinový trial, nicméně i to je dostatek času k otestování. K dispozici už nyní ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama

Slibovaný trial je tady. Studio Ubisoft Ivory Tower dnes vydalo hru The Crew: Motorfest a zároveň spustilo trial, do kterého se mohou zapojit všichni hráči na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ten bude dostupný pouze do 17. září. Vyzkoušet si tak můžeme prakticky plnou verzi hry, ovšem k dispozici nám bude pouze 5 hodin herní doby - odehraný postup se nám uloží na účet pro případ, že se hru rozhodneme koupit a pokračovat v ní. 

Hrajte sami nebo s ostatními hráči: zapojte se do vysokorychlostních pouličních závodů rušným městem Honolulu, vyzkoušejte své terénní dovednosti na popelnatých svazích sopky, ovládněte perfektní zatáčky na tratích. Až si budete chtít odpočinout, vydejte se na prosluněné pláže za volantem svého oblíbeného superauta nebo si vezměte buginu a prozkoumejte skryté cesty luxusního deštného pralesa,” píše se v popisku hry.

Launch trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama