Starfield přeci jen oficiální podporu DLSS dostane, slíbila Bethesda. Co dalšího přinesou aktualizace?
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Starfield přeci jen oficiální podporu DLSS dostane, slíbila Bethesda. Co dalšího přinesou aktualizace?

Starfield přeci jen oficiální podporu DLSS dostane, slíbila Bethesda. Co dalšího přinesou aktualizace?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 9. 2023 07:00

Bethesda naslibovala spousty novinek a aktualizací, které budou pravidelně vycházet pro Starfield. Brzy se dočkáme oficiální podpory DLSS, ale také nastavení FOV, kontrastu a jasu. Navíc každá další aktualizace bude zahrnovat vylepšení stability a výkonu.

Reklama

Bethesda ještě před vydáním Starfield oznámila, že navázala spolupráci se společností AMD. A to ne jen skrze dárek v podobě hry zdarma, kterou dostali všichni, kteří zakoupili novou grafickou kartu či procesor, ale také skrze podporu technologií, kterou tato vysoce očekávaná RPG hra dostane. Později bylo upřesněno, že Starfield dostane podporu FSR 2, konkurenční DLSS ale nikoliv, což samozřejmě hráče s grafickou kartou od Nvidia pobouřilo. “DLSS” lze přesto sehnat a to jen díky moderské komunitě, která tento doplněk připravila a uploadla na NexusMods.com.

DLSS nakonec dorazí i oficiálně, prozradil výpis nové aktualizace, která do Starfieldu přišla 9. září, otázkou však je, kdy. Těšit se můžeme i na další novinky, v rámci dalších aktualizací pro PC verzi dorazí například..

  • nastavení kontrastu a jasu
  • kalibrace HDR
  • nastavení FOV
  • podpora ultra-širokého monitoru 32:9

Bethesda pak slibuje, že “každá další aktualizace bude zahrnovat vylepšení stability a výkonu“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama