Star Wars: Outlaws dostalo datum vydání a novou upoutávku
i Zdroj: Ubisoft Massive Entertainment
Outlaws Novinka Star Wars: Outlaws dostalo datum vydání a novou upoutávku

Star Wars: Outlaws dostalo datum vydání a novou upoutávku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 4. 2024 07:00

Očekávané Star Wars: Outlaws dostalo finální datum vydání a zbrusu nový trailer s novými záběry. Hra dorazí ve druhé polovině letošního roku na všechny hlavní platformy.

Reklama

Jedna z nejočekávanějších her letošního roku, Star Wars: Outlaws od studia Massive, dostala konečně datum vydání. Skutečně, jak tvrdily lednové spekulace, hra nevyjde začátkem roku 2024, ale posune se do druhé poloviny, přesto dlouho čekat nebudeme. 

Ubisoft v novém traileru, který přinesl nové záběry a podrobnosti, stanovil i finální datum, a to konkrétně 30. srpna 2024. Samozřejmě byly také potvrzeny chystané platformy PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Star Wars: Outlaws

Jako první videohra ze světa Star Wars nabízí plně otevřený svět. Hra zahrnuje stealth a otevřený boj, souboje ve vesmíru, řízení vozidel a větvený dialog. Děj se odehrává mezi událostmi filmů The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Hrajete za Kay Vess, lstivou podvodnici, která touží po svobodě a novém životě. Cestou za dobrodružstvím ji doprovází malý společník Nix.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama