Objevily se nové podrobnosti o Star Wars: Outlaws, známe velikost planet, a jak to bude s létáním?
i Zdroj: Ubisoft Massive Entertainment
Outlaws Novinka Objevily se nové podrobnosti o Star Wars: Outlaws, známe velikost planet, a jak to bude s létáním?

Objevily se nové podrobnosti o Star Wars: Outlaws, známe velikost planet, a jak to bude s létáním?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 7. 2023 10:35

Julian Gerighty z Ubisoft Massive v rozhovoru prozradil pár dalších detailů. Jak velké lokace na nás ve Star Wars: Outlaws čekají? A budeme moct prozkoumávat planety podobně jako v No Man's Sky?

Reklama

Kreativní ředitel Julian Gerighty v rozhovoru pro magazín EDGE prozradil další detaily, které na nás čekají v naprosto famózně vypadající hře Star Wars: Outlaws. Ta sice vyjde možná až koncem roku 2024, přesto o ni překvapivě dozvídáme spousty nových informací. Julian například prozradil, že každá planeta bude odpovídat zhruba velikosti třem zónám mapy Assassin's Creed: Odyssey, jde o velkou oblast, kde můžeme trávit hodiny času, bez problému tak můžeme využít vozidla pro rychlejší cestování (to jsme mohli vidět v gameplayi). Některé lokace však budou zamčené, dostanete se do nich až po dostatečně dosažené reputaci, kterou pravděpodobně zvýšíme plněním hlavních a vedlejších questů.

Mapa z Assassin's Creed Odyssey (označeny 3 zony).
i Zdroj: Ubisoft Studio
Mapa z Assassin's Creed Odyssey (označeny 3 zony).

Každopádně co určitě nečekejte, je volnost v létání, pravděpodobně budeme moct pouze nastartovat loď a nějakým způsobem vzlétnout, co se pak týče přistání, bude automatické na předem určeném místě, nepůjde tak o systém, který nabízí například No Man's Sky. Co se ještě týče samotných planet, všechny lokace jsou ručně vyrobené, místa a jednotlivé planety by se tak vzájemně neměly podobat. 

Julian nemohl zapomenout na našeho malého společníka Nixe. Prakticky zopakoval to, co jsme mohli vidět. Kolega nám pomůže eliminovat nepřátele, přinese nám zbraně nebo pomůže s hádankami apod. Sám Julian pak Nixe přirovnal stejně jako my již dříve, například k robůtkovi BD-1, kterého známe ze Star Wars Jedi: Fallen Order nebo ke spider-botovi z Watch Dogs.

Hlavní protagonistka Kay Vessová a společník Nix
i Zdroj: Ubisoft Massive Studio
Hlavní protagonistka Kay Vessová a společník Nix

Star Wars: Outlaws prozatím nemá pevné datum vydání, nicméně hru očekáváme nejdříve na Vánoce 2024, vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama