Vyzkoušeli jsme 3 erotické hry: Vypadají nebezpečně realisticky
i Zdroj: Totem Entertainment
Článek Vyzkoušeli jsme 3 erotické hry: Vypadají nebezpečně realisticky

Vyzkoušeli jsme 3 erotické hry: Vypadají nebezpečně realisticky

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

21. 4. 2024 17:00

Troufáme si říct, že každý z nás aspoň jednou listoval erotickými hrami. My jsme odhodili stud a vyzkoušeli rovnou tři z nich přímo ve VR.

Reklama

Doby, kdy jsme hrávali hry ještě na Flashi a jako menší jen tak okrajově brouzdali do sekce pro dospělé, mezitím co jsme si koukali přes rameno, jestli nejdou rodiče, jsou už dávno pryč. Flash hry už oficiálně nefungují a my jsme mezitím dospěli.

S příchodem lepší grafiky, silnějšího hardwaru, nebo hardwaru samotného přichází i větší možnosti, jak hrát hry, včetně těch striktně určené pro dospělé publikum a to i ve VR.

A o těch si dneska povíme. Pornografické hry, které jsou vyslovenými simulátory sexu. Můžeme se ptát, kdo tyto hry hraje seriózně, ale faktem zůstávám, že se tyto hry číší značné až děsivé oblibě.

Ale nejdříve vyženeme slona v místnosti a dovolíme si Vás varovat na dvě věci. Pokud Vám není 18 a více, asi bychom doporučili ukončit čtení tohoto článku. To sice rozhodně nikdo neposlechne, ale varováni jste byli. A druhá věc, vzhledem k tématům těchto her, nemůžeme sem dávat videa ani snímky obrazovky z hraní. To by nám rozhodně neprošlo, takže jediné, co můžeme doporučit je strýček Google, nebo nejlépe Steam, protože všechny tyto hry jsou volně ke koupi právě na tam.

VR Paradise

Vyzkoušeli jsme 3 erotické hry: Vypadají nebezpečně realisticky
i Zdroj: Totem Entertainment

Jako první na seznamu jsme se rozhodli vyzkoušet hru VR Paradise. Jedná o simulátor pravého Gentlemanského klubu, kde se tedy žádná akce neděje a jste pouze prostý divák. Tak jak by to mělo být.

Na výběr máte až ze tří klubů, kdy dva jsou bohužel v rámci DLC. Jinak se celá hratelnost točí pouze v dívání se na tanečnice, které mohou být i nahoře bez, nebo popřípadě si požádat o soukromý taneček, kde je vidět úplně všechno.

Byli jsme ze začátku skeptičtí, jak vlastně všechny tyto animace a tak budou vypadat, jak vůbec celá kvalita hry bude vypadat. Ve finále, ačkoliv možná i trochu nerad to říkám, byli jsme překvapení kvalitou grafiky, dabingu, tanců i těch soukromých a celkovou náladou, kterou na vás hra dýchne hned při startu.

Zároveň vás taky čeká úprava postav, kde si každou slečnu můžete upravit od fyzického vzhledu po oblečení.

Za nás určitě skvělá náhrada, pokud někdo z Vás přemýšlí, že si zajde do podobného klubu v reálném světě a třeba se stydí. Sice se jedná o 3D, ale jak už bylo řečeno na začátku, doba pokročila a některé detaily na postavách vypadaly až nebezpečně realisticky

Teď si trochu troufneme citovat jednu z českých recenzí na Steamu a to je fakt, že hra skoro až počítá s tím, že budete hrát jen jednou rukou. Ale to už zacházíme trochu daleko a doufáme, že tyhle věci lidi ve VR fakt nedělají. Ale to už radši nechceme a nepotřebujeme vědět.

VR Hot

Vyzkoušeli jsme 3 erotické hry: Vypadají nebezpečně realisticky
i Zdroj: VR Hot

Druhá hra už je o něco zajímavější. Její jednoduchý název i jednoduše vysvětluje jednoduchý princip, ale neřekne až absurdní komplexnost. VR Hot je vyslovený simulátor intimního aktu, kdy jste postaveni do místnosti s ženou, nebo i mužem a je jen čistě na Vás, co budete dělat.

Předem říkáme, že hra je velice náročná na hardware kvůli své komplexnosti a i grafickému zpracování, kdy modely postav vypadají opravdu skvěle. O prostředí se už tak mluvit nedá, jelikož budete v hodně jednoduchých kulisách.

Už od začátku si můžete taky Vaší partnerku/partnera upravit až do těch největších detailů. Možnosti úpravy jsou tam opravdu šílené a i spousta dnešních AAA her by se možná za to mohly stydět. I když je pravda, že zrovna normální hry takový velký úpravy nepotřebují.

Upravit nemusíte jen Váš protějšek, ale můžete zároveň i vás. Opět věci od A do Z, který tady snad nemusíme úplně vypisovat.

Každopádně rozhodně největší přednost toho simulátoru tkví v umělé inteligenci. Ano, s postavou si můžete opravdu povídat. A to nemluvíme o nějakých přednastavených frázích, ale opravdu věci, který vám odpoví v reálném čase umělá inteligence. Samozřejmě klasické příkazy, co má postava dělat, že si má jít támhle a támhle sednout či lehnout, nebo vám má tohle a tamto dělat, ale zároveň se ji můžete vyptávat na osobní věci, nebo názory.

Naše zkušenost s touto inteligencí je taková, že jsme byli trošku v šoku, že třeba nenávidí bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa, dokázala nám vysvětlit z čeho se staví střechy v Anglii, dokázala i odpovědět na moje staré maturitní otázky a správně ještě k tomu, nebo popřípadě asi nejhorší co bylo, tak byly náznaky rasismu, kdy nám postava skrz AI řekla, že nenávidí černé lidi. To je věc, kterou by si asi vývojáři měli ohlídat a opravit, ale dá se to odpustit vzhledem k tomu, že hra je stále v Early Accessu.

Dominatrix Simulator: Threshold

Vyzkoušeli jsme 3 erotické hry: Vypadají nebezpečně realisticky
i Zdroj: deviant.tech

Poslední hra na seznamu jsme už hráli jen tak okrajově, protože pro nás už byla trošku moc. Dominatrix Simulator: Threshold je BDSM simulátor, ve kterým se stanete submisivním otrokem kouzelné královny. Ani nevíme, jestli vůbec máme něco dál vysvětlovat. Určitě každý z nás aspoň tuší v čem spočívá BDSM.

Ovšem tahle hra bere tuhle hratelnost dál, kdy sleduje polohu Vašeho Headsetu. Tudíž jakmile dojde na situace, kdy Vám královna řekne, abyste poklekli, musíte to opravdu udělat. Neříkáme nic, často jsme si připadali opravdu směšně. Ale dokážeme si představit, že určité skupině lidí by se tohle mohlo líbit.

Jak jsou na tom teda erotické hry pro VR?

Za nás určitě mají co nabídnout, ovšem najít některé kvalitní v moři různých anime nekvalitních za pár euro je opravdu těžké. Dokážeme si představit, že za pár let budeme třeba s našimi partnerkami, či partnery provozovat tyhle hrátky přes VR, ale momentálně je tento koncept hodně silně v plenkách. Takže radši momentálně zůstaňme u Half-Life: Alyx, a tím bychom radši toto povídání skončili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama