Outlaws Novinka Dodatečné informace o Star Wars: Outlaws a galerie screenů

Dodatečné informace o Star Wars: Outlaws a galerie screenů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 6. 2023 15:00

Pár dodatečných informací ke Star Wars: Outlaws, které nadchlo snad každého hráče! Kdo je hlavní hrdinka, její kolegové a na jaké planety se podíváme? Máme pro vás také galerii parádních screenshotů.

Reklama

Představené Star Wars: Outlaws bylo doslova třešničkou na dortu celé Ubisoft Forward 2023 konference. Včera jsme vám přinesli 10 minut ze hry a dnes tu máme pár dodatečných informací a nádhernou galerii screenshotů, která snad láká na vše, co Outlaws nabídne.

Hlavní “hrdinka” se jmenuje Kay Vess, tu na cestách doprovází společník jménem Nix, odkud pochází tvůrci schválně neprozradili, pravděpodobně na to dojde v rámci příběhu a několika navštívených světů. Nix nám pomůže s hádankami, s rozptýlením stráží, umí mačkat tlačítka a vyhledávat skryté předměty - nejspíš nám pomůže velmi podobně jako BD-1, kterého můžeme znát ze Star Wars Jedi. Během příběhu nám helpne ještě druhý kolega, droid jménem ND-5.

Ve hře navštívíme několik plnet, například v ukázce výše můžeme vidět měsíc Toshara, ten však není pro žádné padavky, je plný zločinu a korupce. Každý svět pak dostane vlastní faunu a floru a unikátní obyvatele. Kolik budeme moct navštívit planet nevíme, nicméně jedno je jisté, podíváme se do i vesmíru, kde kromě prozkoumávání dojde i na velké bitvy, dobrou zprávou je, že bychom neměli narazit na žádné loadingy, Ubisoft je pravděpodobně nenápadně kryje pod animace, kdy například vzlétáme.

Outlaws by pak mělo dostat nějaký druh craftingu a vylepšování schopností Kay, zda-li půjde o klasický strom dovedností nevíme, nicméně očekáváme jej. Kromě speciálních schopností by pak měly jít vylepšovat i naše zbraně, jak již gameplay naznačil, tou hlavní zbraní bude tradiční blaster

Star Wars: Outlaws vyjde v roce 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama