STALKER 2: Heart of Chornobyl má přesné datum vydání
i Zdroj: GSC GameWorld
STALKER 2 Novinka STALKER 2: Heart of Chornobyl má přesné datum vydání

STALKER 2: Heart of Chornobyl má přesné datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 1. 2024 19:40

Venku je datum vydání STALKER 2: Heart of Chornobyl, uniklo prostřednictvím zahraničního obchodu. Tvůrci se navíc pochlubili přepracovaným HUDem.

Reklama

STALKER 2: Heart of Chornobyl si též, jako mnoho ostatních AAA her v poslední době neprochází příliš klidným vývojem. Hra byla již několikrát odložena, navíc studio GSC GameWorld řešilo nepříjemnou situaci, když se muselo stěhovat z válečných zón, kde stále probíhají boje mezi Ukrajinou a Ruskem. Dalo se tak očekávat, že vývoj bude na nějakou dobu pozastaven a datum vydání se razantně prodlouží.

Poslední odklad cílil na první polovinu roku 2024, bohužel ale ani tentokrát to nevyjde. Podle obchodu GOG vyjde STALKER 2 již 5. září 2024. Datum již nyní najdeme také na Steamu, je tak evidentní, že se nejedná o chybu, navíc tvůrci před malou chvílí vydali nový trailer, kde datum potvrdili.

A to není vše, na sociálních sítích studio GSC GameWorld uvedlo, že pozměnilo hráči kritizovaný HUD. Jedno porovnání můžete vidět níže. Změny se dočkaly prakticky všechny ukazatele, včetně horního.

Porovnání

Vlevo nová, vpravo stará verze Vlevo nová, vpravo stará verze
i Zdroj: GSC GameWorld
i Zdroj: GSC GameWorld
Vlevo nová, vpravo stará verze
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama