Unikly hodiny gameplay záběrů ze STALKER 2
i Zdroj: GSC GameWorld
STALKER 2 Novinka Unikly hodiny gameplay záběrů ze STALKER 2

Unikly hodiny gameplay záběrů ze STALKER 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 12. 2023 13:30

Na internetu se už nějakou dobu skrývají hodiny gameplay záběrů ze STALKER 2. Lidé si toho všimli až po dlouhých měsících. Podívejte, jak vypadá vývojářská verze hry.

Reklama

Na zahraničních stránkách se objevilo spousty uniklých gameplay záběrů z očekávaného STALKER 2: Heart of Chornobyl. Máme pro vás dvě nová videa, přičemž v obou případech se jedná o vývojářský starší build, i tak ale musíme říct, že nevypadá vůbec špatně. O jak moc staré gameplaye jde můžeme jen spekulovat, dle data nahrání jsou ale minimálně více než půl roku staré.

Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2
i Zdroj: GSC GameWorld Studio

Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2

Bohužel pro ukrajinské studio GSC GameWorld došlo na nejhorší. Ruští hackeři, kteří od března studiu vyhrožují, skutečně na…

2. 6. 2023 16:11

Nutno připomenout, studio GCS Game World se stalo terčem ruských hackerů, kteří získali zdrojový kód hry, spousty záběrů a dokonce hratelný vývojářský build. A právě ten pravděpodobně můžeme vidět na níže přiložených videích. 

Jelikož jde o vývojářskou rozpracovanou verzi, můžete během záběrů narazit na spousty glitchů či chybějících textur apod. Navíc se toho do finální verze může hodně změnit. STALKER 2 dorazí v průběhu roku 2024 ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama