Spousty nových informací o STALKER 2: Herní doba, nový trailer a kolik FPS dostanou konzole?
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 2 Novinka Spousty nových informací o STALKER 2: Herní doba, nový trailer a kolik FPS dostanou konzole?

Spousty nových informací o STALKER 2: Herní doba, nový trailer a kolik FPS dostanou konzole?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 12. 2023 10:00

GSC Game World prozradilo spoustu zajímavých detailů. Ve hře STALKER 2 strávíme desítky hodin herní doby, a konzolisté se dočkají jak režimu výkonu, tak kvality.

Reklama

Po několika měsíčním tichu se GSC Game World hlásí o slovo. Ukrajinské studio na PC Gaming Show předvedlo nový trailer, prozradilo pár informací a přibližné datum vydání. V první řadě musíme prozradit, že STALKER 2: Heart of Chornobyl dorazí v první polovině roku 2024, náš odhad je březen 2024.

30 nebo 60FPS?

Jestliže preferujete konzole, jistě byste rádi slyšeli, že STALKER 2 bude jednou z mála AAA her, která dostanou podporu 60FPS. Máme pro vás skvělou zprávu, k dispozici budou obě dnes populární možnosti v nastavení.

  • Režim výkonu: Raději byste 60FPS, než dokonalou kvalitu, která nabídne nádherné detaily, odlesky a další? Potom jistě využijete performance režimu. 
  • Režim kvality: Preferujete grafiku a FPS příliš neřešíte? Potom počítejte s nádhernou grafikou a propracovaným efekty, nicméně zrovna 30FPS u takové hry, nevím nevím…

Herní doba STALKER 2

Mluví se konečně také o tom, jak dlouho bychom mohli ve STALKER 2 strávit. A myslím, že odpověď bude pro většinu z nás naprosto uspokojující. Jen v hlavní kampani strávíme přibližně 40 hodin! Nutno však dodat, že v průběhu hry bude spousty vedlejších misí a dalších aktivit.

STALKER 2 vyjde začátkem roku 2024, skvělou zprávou pak je, že dostane oficiální českou lokalizaci

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama