Česká střílečka Gray Zone Warfare ve vývojářském deníčku
i Zdroj: Madfinger Games
Gray Zone Warfare Novinka Česká střílečka Gray Zone Warfare ve vývojářském deníčku

Česká střílečka Gray Zone Warfare ve vývojářském deníčku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2024 17:00

Studio Madfinger Games si pro své fanoušky připravilo druhý vývojářský deníček, který se zaměřuje na mise. K nim se dokonce vyjádřil bývalý voják speciální jednotky.

Reklama

V tomto vývojářském deníčku se ponoříme do pohlcujícího dobrodružství, které vás jakožto vojáka štěstěny čeká na ostrově Lamang. Váš úspěch závisí nejen na strategických dovednostech, ale také na vynalézavosti tváří v tvář nepředvídatelným výzvám, které bezesporu nastanou. Toto smrtící prostředí, kde se protivníci liší počtem i vybavením, vytváří vyrovnané podmínky, v nichž se rozhodujícím faktorem pro přežití stává dokonalé zvládnutí strategie a boje.

Neexistuje žádná předem daná cesta zaručující úspěch. Buďte vždy ostražití, nepolevujte ve střehu a využijte každou strategickou výhodu, kterou spletité prostředí hry Gray Zone Warfare nabízí.

Seznamte se s unikátními informacemi v rozhovoru s Ondřejem (alias Spicy), bývalým vojákem speciálních jednotek. Získejte vhled do jeho zkušeností z globálních bojišť a podívejte se na to, jak by se svou jednotkou řešil misi "Rat's Nest" ("Krysí hnízdo") ve hře Gray Zone Warfare. Jako nedílná součást týmu studia MADFINGER Games zajišťuje Spicy přesné snímání pohybu a přispívá tak k realistickému a pohlcujícímu hernímu zážitku.

Gray Zone Warfare vyjde někdy v průběhu letošního roku pouze na PC. Konzolové verze aktuálně v plánech nejsou. Více se dozvíte v našem větším rozhovoru, kde jsme tvůrce vyzpovídali několika otázkami.

Nová galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama