České studio MADFINGER Games oznamuje Gray Zone Warfare - masivní taktickou FPS s otevřeným světem
i Zdroj: MADFINGER Games
Gray Zone Warfare Novinka České studio MADFINGER Games oznamuje Gray Zone Warfare - masivní taktickou FPS s otevřeným světem

České studio MADFINGER Games oznamuje Gray Zone Warfare - masivní taktickou FPS s otevřeným světem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 11. 2023 16:00

Gray Zone Warfare plně využívá výkon nejnovějšího Unreal Engine 5 a přichází tak s ohromující grafikou a nesmírně imerzivní hratelností s maximálním důrazem na realističnost. Představujeme vám velmi ambiciózní českou FPS střílečku.

Reklama

Studio MADFINGER Games, jak jsme již zmiňovali posledně, můžeme znát hlavně ve spojitosti s mobilními hrami, podepsali se například pod úspěšné Shadowgun Legends nebo Dead Trigger 2. Teď ale přicházejí s něčím mnohem větším a ambicióznějším. Představujeme vám hardcore střílečku Gray Zone Warfare.

Připravte se na pohlcující taktickou FPS v otevřeném světě, která vás uvrhne do pulzující nelítostné džungle. Každý neopatrný krok může znamenat fatální následky. Taktika, schopnosti a připravenost vašeho týmu budou to, co zaručí vaše přežití.

  • Záleží na všem, co uděláte: Sázky jsou vysoké a každý boj přináší riziko ztráty vašeho těžce získaného vybavení a postupu. Zůstaňte nablízku svým spoluhráčům, neustále hlídejte váš zdravotní stav, dobře se starejte o váš tým a využívejte vašeho okolí pro získání taktických výhod.
  • Hrajte s přáteli: Zvolte si jednu ze ze tří frakcí a zapojte se do nelítostných multiplayerových misí proti jiným lidským soupeřům a nepřátelům ovládaným AI.
  • Přijměte výzvu: Pomalejší průzkum umožňuje lepší plánování, což je klíčové. Spolupracujte, hrajte spolu – každá vaše akce vyvolá reakci.
  • Zapojení komunity: Připojte se ke komunitě odhodlaných hardcore hráčů a sdílejte své zkušenosti, tipy a strategie na fórech a sociálních platformách.

Ahoj všichni! Děkuji, že jste si udělali čas a podívali se na naši úplně první PC hru, Gray Zone Warfare. Moje životní práce vedla až k tomuto okamžiku. Doufám, že jste si to užili a o víkendu budete mít možnost mluvit o něčem zábavném,” řekl šéf studia, Marek Rabas.

Gray Zone Warfare si už nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Galerie screenshotů

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama