Zrušené TimeSplitters Next mělo vypadat jako totální kopie hry Fortnite
i Zdroj: Free Radical
Novinka Zrušené TimeSplitters Next mělo vypadat jako totální kopie hry Fortnite

Zrušené TimeSplitters Next mělo vypadat jako totální kopie hry Fortnite

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 3. 2024 19:00

Koukáme na Fortnite nebo na nový projekt jménem TimeSplitters Next? Na první pohled byste nepoznali rozdíl. Studio Free Radical zveřejnilo záběry z nikdy neoznámené hry.

Reklama

Nedávno zavřené studio Free Radical, které bohužel doplatilo na interní změny v Embracer Group, pracovalo na novém projektu ze série TimeSplitters. Nicméně nemělo se jednat o klasický titul pro jednoho hráče, ale o live-service hru s pracovním názvem TimeSplitters Next. Ten bude bohužel v rámci restrukturalizace Embraceru zrušen. 

Internetem kolují obrázky z nikdy nevydané hry TimeSplitters 4
i Zdroj: Spite.cz / Copilot

Internetem kolují obrázky z nikdy nevydané hry TimeSplitters 4

Série tří dílů TimeSplitters patřila mezi ty populárnější FPS hry, nabízela jak dostatečnou akci, tak humor. Vše skončilo…

4. 3. 2024 09:00

Díky však šéfovi dnes už bývalého studia Free Radical můžeme TimeSplitters Next vidět v běhu. Upřímně, na chvíli jsem myslel, že koukám na leaknutou velmi ranou verzi hry Fortnite. Posuďte sami, video přikládám níže.


 

Každý, kdo aspoň chvíli Fortnite hrál, bude mít jistě stejný nebo podobný názor. Vizuální stránka, prakticky totožné zbraně, kamera, dokonce UI nebo efekty, vše vypadá jako naprosto okopírované populární Fortnite.

Dejte nám vědět, jak se vám rozpracovaná verze hry líbí nebo jaký máte názor. Nicméně v současné době konkurovat Fortnite by nebylo vůbec jednoduché, hra má stovky tisíc aktivních hráčů a jen těžko se objeví přímý konkurent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama