Internetem kolují obrázky z nikdy nevydané hry TimeSplitters 4
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Internetem kolují obrázky z nikdy nevydané hry TimeSplitters 4

Internetem kolují obrázky z nikdy nevydané hry TimeSplitters 4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 3. 2024 09:00

Série tří dílů TimeSplitters patřila mezi ty populárnější FPS hry, nabízela jak dostatečnou akci, tak humor. Vše skončilo podtitulem Future Perfect. Chystalo se také TimeSplitters 4, nikdy však nevyšlo.

Reklama

Britské studio Free Radical Design je známé především díky své trilogii TimeSplitters, což je série first-person stříleček (FPS), jež bohužel skončila třetím dílem v březnu 2005. I přestože poslední díl, TimeSplitters: Future Perfect, získal vynikající hodnocení, nikdy jsme se nedočkali pokračování.

Nyní však vyšlo najevo, že pokračování pravděpodobně bylo v plánech. Uživatel konzole PlayStation 3, který si prostřednictvím nákupu na eBay pořídil vývojářský kit konzole, v ní objevil prototyp hry TimeSplitters 4. Tuto zvláštní situaci ukázal světu několika screenshoty, které zveřejnil na internetu jako důkaz. Trojici obrázků přímo ze hry můžete vidět níže. Že má jít skutečně o TimeSplitters 4 se pak snaží dokázat i logem přímo v menu konzole.

Internetem kolují obrázky z nikdy nevydané hry TimeSplitters 4
i Zdroj: Free Radical Design

Sám nový majitel se po této situaci rozhodl zapátrat po původním majiteli. Nakonec se skutečně dostal až k muži, který dříve působil ve studiu Free Radical Design. V nejbližších dnech by mělo vyjít i video, navíc sám autor příspěvku tvrdí, že se pokusí prototyp nahrát na internet.

Studio Free Radical Design bylp založenp v roce 1999 a sídlila ve Spojeném království. Jejich hry se vyznačovaly akčním gameplayem a vysokou mírou kreativity a humoru. Free Radical Design byla rozpuštěna v roce 2014, ale její odkaz a její hry zůstávají oblíbené mezi fanoušky akčních her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama