Znovu se spekuluje o údajném vývoji hry Superman
i Zdroj: Spite.cz / Gencraft
Novinka Znovu se spekuluje o údajném vývoji hry Superman

Znovu se spekuluje o údajném vývoji hry Superman

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2024 16:00

Důvěryhodný zdroj tvrdí, že pod Warner Bros Games vzniká hra Superman. Podle něj vývoj probíhá ve studiu WB Montreal, které známe například díky hře Gotham Knights.

Reklama

Superman, jeden z nejoblíbenějších hrdinů, který dostal nespočet dílů ať už těch filmových, tak pohádkových. Pár vydání mají za sebou i videohry, nicméně datují se k roku 2002, kdy vyšla poslední hra Superman s podtitulem The Man of Steel. Později se objevily i další, nakonec však byly zrušeny - shrnutí zde.

Přesto se v posledních několika letech mluvilo o údajném vývoji, nejčastěji byl spojovaný se studiem Rocksteady, jak se však nakonec ukázalo, ti pracovali na nepříliš úspěšné live-service akci Suicide Squad: Kill the Justice League. Microsoft pak přes zhruba rokem v dokumentech uváděl, že hra Superman vzniká exkluzivně pro PlayStation, ale ani tato informace se nezdá být pravdivou. 

Jak by mohla taková hra vypadat

Spekulace jsou zpět

Pracuje Warner Bros Games na hře, kde se ujmeme role Supermana? Není to oficiálně potvrzené, nicméně důvěryhodný zdroj tvrdí, že studio WB Montreal pracuje na hře s létajícím hrdinou. Pokud se informace zakládá na pravdě, je víceméně jasné, o co půjde.

Proč na Supermanovi nebude pracovat Rocksteady? To se podle Millera Rosse, který veškeré informace přinesl, bude pracovat na nové hře s Batmanem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama