Teasuje ředitel WB Games Discovery Superman hru?
i Zdroj: Epic Games / @TeaserPlay
Novinka Teasuje ředitel WB Games Discovery Superman hru?

Teasuje ředitel WB Games Discovery Superman hru?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2023 10:47

Generální ředitel WB Games naznačil, že bychom se v budoucnu mohli dočkat videohry Superman, pravděpodobně by mohl vyjít současně s chystaným filmem, který však má ještě pár let před sebou. Kdo z tvůrčích celků si na takto velkou hru troufne?

Reklama

David Zaslav, generální ředitel společnosti Warner Bros Discovery během konference ohledně finančních výsledků možná prozradil, že se chystá velká Superman hra. Vyjádřil se k úspěchům herních studií, kde samozřejmě vyzdvihl hlavně velmi ziskové Hogwarts Legacy, které již utržilo 1 miliardu dolarů, celkově se mělo prodat více než 15 milionů kopií. Velký úspěch se jistě očekává také od Mortal Kombat 12 a Suicide Squad.

Chystá se ale i několik filmů ze světa DC. Konkrétně zmínil nový film s oblíbeným hrdinou Supermanem a naznačil, že bychom se v budoucnu mohli dočkat i videohry. V originálním znění “hang out in the Superman world”.

Je pravděpodobné, že film i videohra vyjdou současně, podobnou praktiku jsme mohli vidět v minulosti již několikrát. Otázkou nyní je, jaký z týmů by se do tak náročné AAA hry mohl pustit. Ve WB Games je 12 vývojářských týmů, pokud bychom měli tipnou, slušně by si mohl poradit tým Monolith, který stál za open-world hrami Middle-Earth nebo studio Rocksteady (tvůrci Batman Arkham) či Avalanche Software, ti jsou ale nepravděpodobní, aktuálně mají dle spekulací pracovat na Hogwarts Legacy 2. Níže se můžete podívat, jak by mohla taková Superman hra vypadat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama