Tvůrci podvodného The Day Before měli zahájit práce na nové hře
i Zdroj: Fntastic Studio
The Day Before Novinka Tvůrci podvodného The Day Before měli zahájit práce na nové hře

Tvůrci podvodného The Day Before měli zahájit práce na nové hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 1. 2024 10:55

The Day Before skutečně bude poslední hrou studia Fntastic, avšak nekončí kariéru jejich zakladatelů. Ti údajně již začínají pracovat na novém projektu.

Reklama

Říkáte, že jsme tu dlouho neměli žádnou zprávu ohledně The Day Before? Pravda, doslova jsme čekali na definitivní vypnutí serverů, k čemuž došlo před několika hodinami. Jen pro připomenutí, The Day Before bylo největším podvodem posledních let. Tvůrčí celek několik let sliboval MMORPG survival hru v otevřeném světě, nicméně nakonec se ukázalo, že jde celou dobu jen o menší lokace, které navíc nejsou MMORPG a survivalem, ale odfláklou extrakční střílečkou. Té navíc chyběl obsah, lidé měli problémy s optimalizací a jmenovat další nedostatky bychom mohli ještě dlouho. Vývoj hry, která vstoupila 7. prosince do předběžného přístupu byl pozastaven jen pár dnů poté. Studio oznámilo, že do došly finanční prostředky na vývoj, a že s hrami končí.

Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou
i Zdroj: Fntastic

Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou

"Došly nám peníze, končíme," oficiálně oznámilo studio Fntastic, jež stojí za survivalem The Day Before. S plnou PC verzí či…

11. 12. 2023 20:00

A nebo nekončí? Zhruba týden po vydání podvodu jménem The Day Before se díky databázi Steamu ukázalo, že se studio Fntastic přejmenovalo na Eight Points, což jasně naznačovalo, že bychom se mohli dočkat další “skvělé hry”. Jak uvedl server Cd-Action, zakladatelé Fntastic tajně pracují na novém, tentokrát mobilním projektu. V tuto chvíli mají nabírat nové vývojáře, kteří jim s novou hrou pomohou. My projekt budeme sledovat, a doufáme, že nepůjde o další “ambiciózní” titul, který zklame celou herní komunitu. A co vy, dali byste šanci těmto lidem? Nebo by po fiasku The Day Before měli doslova přijít o licence k vytváření her? Jak se ukázalo, nebylo to poprvé, co jejich dlouhodobě chystaný projekt dopadl takto.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama