Počet hráčů The Day Before klesl za 4 dny téměř o 90 %
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Počet hráčů The Day Before klesl za 4 dny téměř o 90 %

Počet hráčů The Day Before klesl za 4 dny téměř o 90 %

Richard Šimáček

Richard Šimáček

12. 12. 2023 07:00

Hra The Day Before je venku jen pár dnů, a za tu chvíli schytala obrovskou kritiku, jelikož hra vypadá jako by byla v alfa verzi, není v ní skoro co dělat.

Reklama

Kontroverzní Early Access hra The Day Before zaznamenala po pouhých čtyřech dnech pokles počtu hráčů o téměř 90 % a dostala se i do žebříčku 10 nejhůře hodnocených her všech dob na Steamu. Je to oprávněné, jelikož hra je ve stavu, kdy by si zasloužila ještě pár let vývoje, hlavně co se týká obsahu a gameplaye.

Údaje z webu pro sledování hráčů SteamDB ukazují, že hra The Day Before dosáhla při svém spuštění 7. prosince nejvyššího počtu 38 104 souběžně hrajících uživatelů, ale o čtyři dny později, v době psaní tohoto článku, se jejich počet snížil na 4 125. To je pokles o 89 %.

Tyto data nejsou vůbec překvapivé, jelikož ve hře není skoro co dělat a například gunplay je totální katastrofa a ne jen kvůli té pomalé registraci zásahů. Ve hře je vzácné, že vůbec potkáte jiného hráče, a dokonce i zombie. Pokud zombíky potkáte, jednoduše jim můžete pomalou chůzí utéct. Tato hra, co vyšla teprve před pár dny, tak dost možná vypadá jako jedna z nejhorších her roku a možná to největší zklamání roku 2023.

Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou
i Zdroj: Fntastic

Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou

"Došly nám peníze, končíme," oficiálně oznámilo studio Fntastic, jež stojí za survivalem The Day Before. S plnou PC verzí či…

11. 12. 2023 20:00

Studio Fntastic končí

Omlouváme se, pokud jsme nesplnili vaše očekávání. Udělali jsme vše, co bylo v našich silách, ale bohužel jsme špatně spočítali naše schopnosti. Vytváření her je neuvěřitelně náročný úkol.” A to znamená jediné, plná PC verze nikdy nevyjde, stejně tak konzolové verze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama