Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou

Tvůrci The Day Before definitivně končí, konzolové verze nikdy nevyjdou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 12. 2023 20:00

"Došly nám peníze, končíme," oficiálně oznámilo studio Fntastic, jež stojí za survivalem The Day Before. S plnou PC verzí či dokonce konzolovou už nepočítejme.

Reklama

Teprve před čtyřmi dny vyšla kontroverzní extrakční střílečka The Day Before (ano, již nepíšeme MMORPG survival) a dnes tu máme jedno smutné, ale očekávané oznámení. 

Bohužel The Day Before selhal finančně a chybí nám finanční prostředky, abychom mohli pokračovat. Všechny získané příjmy jsou použity na splacení dluhů našim partnerům. Investovali jsme veškeré své úsilí, zdroje a lidské hodiny do vývoje The Day Dříve, což byla naše první velká hra. Opravdu jsme chtěli vydat nové patche, abychom odhalili plný potenciál hry, ale bohužel nemáme finance na pokračování práce.Stojí v oficiálním vyjádření.

Otázkou nyní je, co bude s penězi hráčů, kteří si hru pořídili. Hra je teprve pár desítek hodin v předběžném přístupu, kde se neustále objevují nejrůznější bugy a špatná optimalizace. Jedno je jisté, The Day Before končí, hra nedostane žádné další aktualizace a tvůrčí studio Fntastic, kterému už nikdo nevěřil, se zavírá.

Omlouváme se, pokud jsme nesplnili vaše očekávání. Udělali jsme vše, co bylo v našich silách, ale bohužel jsme špatně spočítali naše schopnosti. Vytváření her je neuvěřitelně náročný úkol.”

Souhrn uživatelských recenzí na The Day Before, opravdu to je tak tragické?
i Zdroj: Fntastic

Souhrn uživatelských recenzí na The Day Before, opravdu to je tak tragické?

Máme tady první recenze na The Day Before, samozřejmě ty uživatelské, jelikož je hra teprve v předběžném přístupu. A bohužel…

7. 12. 2023 23:00

Servery, aspoň prozatím, poběží dál. Ovšem jejich životnost pravděpodobně nebude nějak dlouhá. The Day Before vyšlo v předběžném přístupu 7. prosince. Bohužel, studio nepřineslo hru, kterou slibovalo, a pravděpodobně to, je stálo “život”. Původně slibovali obří open-world MMORPG hru, nicméně hráči dostali jen nízkorozpočtovou extrakci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama