Novinka První gameplay záběry ze survivalu Ashfall

První gameplay záběry ze survivalu Ashfall

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 9. 2022 07:36

Ex-tvůrci Days Gone a The Last of Us ukázali první gameplay záběry ze své debutové hry Ashfall. Půjde o pravou next-gen hru?

Reklama

AKTUALIZACE:

Video, které můžete vidět výše sice pochází ze hry Ashfall, ovšem ne od tvůrců Days Gone a dalších, jak jsme zmiňovali ve článku. Jak se zdá, čínská společnost NetEase okopírovala jméno i obsah původně oznámené Ashfall hry od Liithos. O kauze si můžete přečíst více například v našem článku, omlouváme se za omyl a nesprávné informace.

V červnu oznámilo studio Liithos svoji vůbec první hru, příběhový survival Ashfall. Podobných her bylo v minulosti oznámených spousty, jejich kvalita ale hráče většinou nepřesvědčí. Nicméně v tomto týmu najdeme několik vývojářů, kteří se podíleli na skvělých hrách jako Days Gone nebo The Last of Us. O to více ale čekáme něco opravdu ambiciózního, navíc studio prohlásilo, že pracuje na "pravé next-gen hře".

Nás však debutové gameplay záběry, které zveřejnil NetEase na Tokyo Game Show 2022 zklamaly. Vše působí lacině, nelíbí se nám efekty ani animace či střelba. Názor ale necháme i na Vás, budeme rádi, když nám dáte vědět do komentáře.

Ashfall vyjde v roce 2023, hráči se podívají do postapokalyptického světa, který pomalu, ale jistě níčí globální oteplování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama