Ponořte se do světa BioShocku pomocí českého fanouškovského filmu, je zdarma
i Zdroj: Fénix ProDabing
Novinka Ponořte se do světa BioShocku pomocí českého fanouškovského filmu, je zdarma

Ponořte se do světa BioShocku pomocí českého fanouškovského filmu, je zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 3. 2024 19:00

Bavil vás fanouškovský film Mafia: The City of Gamers? A věděli jste, že toho lze sehnat podstatně více? Například filmeček ze světa BioShocku.

Reklama

Posledních několik dnů se internetem šíří skvěle a vtipně natočený fanouškovský 4hodinový film MAFIA: The City of Gamers, který podává poctu české legendární hře. Součástí je všech 20 kapitol, které pravděpodobně většina z nás dobře už zná. A reakce? Fanoušci Mafie jsou nadšení.

Na internetu toho ale můžete sehnat podstatně více a to včetně českého dabingu. Vzpomenout musíme například fanouškovský film Bioshock: The Brothers Rapture, který pro všechny české a slovenské fanoušky parádního světa BioShocku přeložila dabingová skupina Fénix ProDabing.

Říkáte, že BioShock není pro vás? Potom na seznamu přeložených filmečků najdeme například Batmana, nebo byste raději něco ze světa Pána prstenů? Potom rozhodně mrkněte na Hon na Gluma. Ve většině případech jde dnes již o starší kousky, chystají se ale i novinky, například český dabing do hororové hry Amnesia: The Bunker, o kterém jsme psali před několika hodinami.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama