Česká legendární hra MAFIA dostala celovečerní film, je ke zhlédnutí zdarma
i Zdroj: JJ Filming Crew
Filmy a seriály Novinka Česká legendární hra MAFIA dostala celovečerní film, je ke zhlédnutí zdarma

Česká legendární hra MAFIA dostala celovečerní film, je ke zhlédnutí zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 3. 2024 10:00 4

Ani po více než 20 letech se na legendu jménem Mafia: The City of Lost Heaven nezapomíná. Česká produkční skupina si pro hráče připravila 4hodinový film.

Reklama

Známá česká produkční skupina vystupující pod názvem JJ Filming Crew si pro své sledující připravila další zajímavý projekt. Tentokrát se potěší všichni podporovatelé a fanoušci české legendy jménem Mafia. V posledních měsících vznikal hned čtyřhodinový celovečerní film MAFIA: The City of Gamers, který zahrnuje 20 kapitol. 

Po spoustě vydaných trailerů je však konečně venku plná verze. Film je možné zdarma zhlédnout přímo na YouTube nebo v přiloženém videu níže. A jaké jsou reakce hráčů? V dnešní době je těžké se někomu zavděčit, každopádně v tomto případě jsou ohlasy ve většině případech kladné.

JJ Filming Crew nejsou žádnými nováčky, již v minulosti připravili několik především vtipných videí, nicméně nic z toho se nemůže rovnat tomu, co předvedli s Mafií. Jaké budou jejich další kroky? To se uvidí až časem. Skupinu zkusíme kontaktovat a zjistit více. Na jejich videa se můžete mrknout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama