Palworld chystá spuštění PvP arén, venku jsou první záběry
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.
Palworld Novinka Palworld chystá spuštění PvP arén, venku jsou první záběry

Palworld chystá spuštění PvP arén, venku jsou první záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2024 10:00

Studio Pocket Pair, které stojí za hitem Palworld, právě oficiálně oznámilo, že se v rámci několika měsíců do hry podívá PvP aréna, kde budou moci hráči poměřit své síly.

Reklama

Aktivita hry Palworld rapidně klesla. Z původního obrovského hitu, který současně hrálo i několik set tisíc hráčů, se rázem stala průměrná hra. Přesto stále patří mezi první třicítku nejhranějších her na Steamu i na Xboxu. Není divu, že se hráči pomalu přesouvají k jiným hrám, protože Palworldu chybí spousta obsahu a hráči nemají v předběžném přístupu co dělat.

Pomoct by mohl první raid boss, který do hry dorazil před několika hodinami. Bellanoira jsme si již představovali, a dnes se podíváme na další obsah, který již brzy do hry zamíří. Hráči dlouho volali po PvP, a právě to přijde. Studio Pocket Pair, které stojí za tímto fenoménem, právě oficiálně oznámilo, že již v létě dorazí aréna, kde si hráči online poměří síly.

Palworld

Palworld je multiplayerová sandboxová hra, ve které hráči budují a spravují své vlastní domovy a farmy, přičemž si vychovávají a pečují o různé roztomilé bytosti nazývané "Pal". Tyto Paly lze využít k práci na farmě, boji, dopravě a dalších aktivitách. Hra kombinuje prvky stavebního, strategického a simulátorského žánru, přičemž důraz kladou na interakci s Palami a budováním prostředí, které jim umožní rozvíjet se a prosperovat. 

Palworld vyšlo v předběžném přístupu na PC a konzole Xbox 19. ledna letošního roku a prakticky od prvního dne šlo o obrovský hit. Nyní se pomalu, ale jistě očekávají další platformy a nový obsah.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama