Joker jako AAA hra s otevřeným světem na Unreal Engine 5? Podívejte na fanouškovský projekt
i Zdroj: TeaserPlay
Novinka Joker jako AAA hra s otevřeným světem na Unreal Engine 5? Podívejte na fanouškovský projekt

Joker jako AAA hra s otevřeným světem na Unreal Engine 5? Podívejte na fanouškovský projekt

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 4. 2024 15:15

Po nějaké době tu máme další zajímavý, fanouškovský projekt. Napadlo vás někdy, jak by mohla vypadat příběhová adventura, kde bychom se ujali Jokera? Podívejte na to.

Reklama

Jestli nějaký film patří mezi nejočekávanější letošního roku, s jistotou na tento seznam můžeme zahrnout snímek Joker 2, který se do kin dostane již 4. října 2024. Co můžeme od tohoto filmu očekávat? Určitě skvělé herecké výkony Joaquina Phoenixe, který už exceloval v roli Jokera v prvním díle, a nově se přidá i slavná zpěvačka Lady Gaga, která si zahraje Harley Quinn.

Ale teď dejme na chvíli stranou seriály a filmy a podívejme se na další zajímavý projekt, který přinesl YouTube kanál TeaserPlay. Ten nám ukazuje, jak by mohla vypadat videohra, kde bychom mohli hrát za Jokera. Stejně jako u všech jejich projektů, i tento je postaven na nejnovější verzi Unreal Engine 5. Je důležité zdůraznit, že se jedná pouze o fanouškovský projekt a skutečná hra v této podobě nevyjde.

TeaserPlay znovu dokázal, že s Unreal Engine 5 umí skutečně neuvěřitelné kousky. Graficky jejich projekty vypadají úžasně, navíc nutno podotknout, přicházejí s tématy, které by hráče 100 procentně zaujaly a mají potenciál k úspěchu. Proč se toho ale neujme nějaká z herních společností? 

Proč Rocksteady dělalo roky na live-service titulu, když klidně mohli pracovat na příběhové adventuře, kde bychom si zahráli za Jokera? Proč nám před dvěma lety ukázala naprosto nádherný projekt Superman, který by zcela jistě uspěl? To je otázka. A jak to vidíte vy? Dejte nám vědět.

Znovu se spekuluje o údajném vývoji hry Superman
i Zdroj: Spite.cz / Gencraft

Znovu se spekuluje o údajném vývoji hry Superman

Důvěryhodný zdroj tvrdí, že pod Warner Bros Games vzniká hra Superman. Podle něj vývoj probíhá ve studiu WB Montreal, které…

11. 4. 2024 16:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama