Baldur's Gate 3 nikdy nebude součástí Game Passu
i Zdroj: Larian Studios
Baldur's Gate 3 Novinka Baldur's Gate 3 nikdy nebude součástí Game Passu

Baldur's Gate 3 nikdy nebude součástí Game Passu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2023 07:00

Baldur's Gate 3 nikdy nebude součástí Game Passu, potvrdil CEO společnosti Larian Studios, Swen Vincke. "Vždy jsme od začátku říkali, že to nebude v Game Passu," uvedl.

Reklama

Baldur's Gate 3 je již dostupné na všech původně plánovaných platformách, PC, PlayStation 5 a čerstvě také Xbox Series X/S. Toto masivní RPG sbírá všechna možná ocenění a zcela spravedlivě se stala absolutní hrou roku 2023. Minimálně Xbox hráče by tak mohlo zajímat, zda se někdy objeví v Game Passu. Na to přímo odpověděl sám šéf studia Larian.

Ach, vždy jsme od začátku říkali, že to nebude v Game Passu, nebude to v Game Passu,

odpověděl otráveně. A není divu, podobnou otázku dostal již několikrát, přičemž své rozhodnutí neplánuje měnit ani v budoucnu. “Udělali jsme velkou hru, takže si myslím, že za to je třeba zaplatit spravedlivou cenu, a myslím, že je to v pořádku. Kromě toho vám neúčtujeme žádné mikrotransakce, takže dostanete to, za co zaplatíte,” dodal v rozhovoru pro IGN.

Swen Vincke nemá nic proti Game Passu, doslova nechce být součástí žádného předplatného, včetně například PlayStation Plus. Ptáte se, proč? Ne vždy je umístění hry do Game Passu výhrou - ano, Xbox vám zaplatí obrovské mění, nicméně pokud si svých her opravdu vážíte, nezaprodáte se.

Achievement ve hře Baldur's Gate 3 naznačuje nový režim obtížnosti, který by mohl být naprosto děsivý
i Zdroj: Larian Studios

Achievement ve hře Baldur's Gate 3 naznačuje nový režim obtížnosti, který by mohl být naprosto děsivý

Hráči Baldur's Gate 3, kteří touží po náročnější obtížnosti, se možná dočkají, protože nový nedosažitelný achievement…

7. 11. 2023 08:00

Velká většina hráčů si hry v rámci předplatných stáhne, vyzkouší deset minut a odinstaluje, v nabídce jsou přece i další tituly. Takové Baldur's Gate 3 je ale na zhruba 150 hodin herního času, a zkrátka služby jako Game Pass by mu mohly jen ublížit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama