Baldur's Gate 3 skrývá 2hodinovou herní pasáž, do které se ještě nikdo nedostal
i Zdroj: Larian Studios
Baldur's Gate 3 Novinka Baldur's Gate 3 skrývá 2hodinovou herní pasáž, do které se ještě nikdo nedostal

Baldur's Gate 3 skrývá 2hodinovou herní pasáž, do které se ještě nikdo nedostal

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2023 11:30

Máme tady novou výzvu pro všechny, kteří již dohráli Baldur's Gate 3? Ve hře existuje zhruba dvouhodinová pasáž, kterou ještě nikdo z hráčů neobjevil. Prozradil to jeden z dabérů, herec Neil Newborn. "Nikdo neudělal tu jednu maličkost", dodal v rozhovoru.

Reklama

Baldur's Gate 3 je gigantickým RPG, kde hráči mohou strávit klidně i více než 130 hodin herní doby - pokud se samozřejmě zaměří na vše, včetně vedlejších úkolů apod. Nicméně pokud jste hru již proběhli a máte za to, že jste nic neminuli, pak byste se měli vrátit a svět prozkoumat znovu. 

Existuje dvouhodinová sekce, která se zatím nikomu nepodařila najít,

prozradil herec Neil Newborn, který nadaboval postavu Astariona. Během hraní narazíme na spousty různých cest či postav, se kterými můžeme prohodit pár slov. Každopádně Neil Newborn tvrdí, že pravděpodobně “nikdo neudělal tu jednu maličkost, aby se do zhruba dvouhodinové pasáže dostal.” 

Je tohle nová výzva pro všechny, kteří Baldur's Gate 3 dohráli? Pravděpodobně ano a právě díky jeho vyjádření se jistě do hry vrátí spousty hráčů.

Baldur's Gate 3 vyšlo na PC a PlayStation 5 již před několika týdny a v recenzích si vysloužilo neuvěřitelnou známku 9.6 / 10, což z ní dělá jednu z nejlépe hodnocených her v historii. V průběhu letošního roku nakonec dorazí i na konzole Xbox, kde však ve verzi Series S přijde o podporu plit-screenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama