Achievement ve hře Baldur's Gate 3 naznačuje nový režim obtížnosti, který by mohl být naprosto děsivý
i Zdroj: Larian Studios
Baldur's Gate 3 Novinka Achievement ve hře Baldur's Gate 3 naznačuje nový režim obtížnosti, který by mohl být naprosto děsivý

Achievement ve hře Baldur's Gate 3 naznačuje nový režim obtížnosti, který by mohl být naprosto děsivý

Richard Šimáček

Richard Šimáček

7. 11. 2023 08:00

Hráči Baldur's Gate 3, kteří touží po náročnější obtížnosti, se možná dočkají, protože nový nedosažitelný achievement naznačuje něco ještě těžšího než obtížnost Tactician. Nový achievement byl nalezen v obchodě s hrami GOG.

Reklama

Jak si všiml redditor Scornz na subredditu Baldur's Gate 3, někteří fanoušci si všimli aktuálně nedosažitelného achievementu na PC obchodě GOG. Úspěch s názvem "Foehammer" vyžaduje, aby hráč Baldur's Gate 3 dokončil hru v režimu Honor Mode.

Baldur's Gate 3 má tři úrovně obtížnosti: Explorer, Balance a Tactician, přičemž nejtěžší režim je Tactician. Ačkoli společnost Larian zatím nový režim obtížnosti neoznámila, je třeba poznamenat, že již dříve zařadila režim Honor Mode do hry Divinity: Original Sin 2.

Pokud je podobný tomu z této hry, pak by režim Honor v Baldur's Gate 3 byl vylepšenou verzí Tacticiana s několika změnami: hráč má přístup pouze k jednomu uloženému souboru. A je zde funkce permadeath, kdy se uložený soubor smaže, pokud vaše družina zemře.

Režim Honor je jednou z nejžádanějších funkcí od hráčů Baldur's Gate 3, protože někteří byli překvapeni a zmateni, když ji hra po srpnovém opuštění Early Access postrádala. Přesto hráči na PC, kteří hledají těžší výzvu, mohli tuto mezeru neoficiálně zaplnit pomocí módu Tactician Plus.

Když pomineme absenci Honor Mode, Baldur's Gate 3 je pro Larian Studios obrovským úspěchem a generální ředitel Swen Vincke v srpnu prohlásil, že hra dalece předčila očekávání studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama