Unikly první informace o Skull & Bones
i Zdroj: Spite.cz
Skull & Bones Novinka Unikly první informace o Skull & Bones

Unikly první informace o Skull & Bones

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 9. 2021 16:28

Pirátská open-world akce Skull & Bones toho od vydání příliš neprozradila, nicméně insider má první zajímavé informace!

Reklama

Skull & Bones oznámené v roce 2017 hráče mile překvapilo, šlo totiž o velmi podobnou hru s Assassin's Creed 4: Black Flag, která měla být původně DLC obsahem. Nicméně hned po oznámení a delšími gameplay záběry se tvůrci stáhli a o hře roky neinformují. Jisté je jedno, vývoj měl problémy a dříve uniklé informace o údajném restartu vývoje se zdají být pravdivé. Poslední informací bylo, že hra je odložena minimálně na rok 2022

Nyní se ozval důvěryhodný insider Tom Henderson, který prozadil hned několik zajímavých informací. Vývoj je prý na velmi dobré cestě, což mimochodem tvrdil nedavno i sám šéf vývoje. Kromě toho jsme se dozvěděli, že celou hru nebudeme trávit pouze na lodi, jak bylo původně v plánu, podle zpráv Hendersona budeme moct vystoupit podobně jako v Sea of Thieves, dle mého názoru je tohle ten největší důvod, proč bylo Skull & Bones restartováno, hráči totiž očekávali více, než "jen" plavbu lodí a souboje na nich.

Ve hře bychom se měli ujmout jedné z pěti dostupných tříd, k dispozici samozřejmě bude upgrade lodí pomocí návodů, které budeme moct sehnat na ostrovech. Velkým překvapením také je, že hráči nebudou levelovat svojí postavu, svůj postup a vylepšení postavy + lodi má zajistit zisk peněz z misí a nalezených pokladů.

Vše, prosím, berte s nadhledem, jde o informace o insidera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama