Skull & Bones Novinka Skull & Bones opět odloženo

Skull & Bones opět odloženo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 5. 2021 10:45

Pirátská akce Skull & Bones opět nevyjde podle plánu, Ubisoft hru odložil o minimálně další rok.

Reklama

Když Ubisoft v roce 2017 oznámil multiplayerovou pirátskou akci Skull & Bones, asi nikoho nenapadlo, že na hru budeme po několika odkladech čekat více než 5 let, přičemž původní datum vydání cílil na rok 2018. K tomu ale nedošlo, proč? Ubisoft si pravděpodobně všiml reakcí hráčů, kteří hru přirovnávali k Assassin's Creed 4: Black Flag, a není divu, tvůrci jakoby vystřihli skvěle hodnocené lodní souboje a udělali samostatnou hru. Vzápětí jim ale asi došlo, že tohle stačit nebude, přeci jen hráči byli spokojenější, když mohli loď opustit a jít hledat poklady či zásoby. Že by právě to mohlo za odklady? Budeme moct podobně jako v Sea of Thieves opustit naši loď a plnit úkoly? Vůbec bychom se tomu nedivili.

Od původního data vydání uběhlo několik let a Skull and Bones jsme se měli dočkat v letech 2019 - 2020. Ani k tomu ale nakonec nedošlo, několik zdojů přišlo s informací, že vývoj byl restartován

Ubisoft dnes informoval o uplynulém fiskálním roce a tím následujícím, který začal 1.4. 2021. V něm bychom se měli podle plánu dočkat Rainbow Six: Quarantine, Far Cry 6Riders Republic či The Division: Heartland. Bohužel zde chybí zmíňka o dlouho očekávaném AVATARu od Massive (tvůrci The Division). A i díky zveřejněným plánům bohužel víme, že Ubisoft odložil Skull & Bones na další fiskální rok, tzn., že vyjde nejdříve 1.4. 2022, bohužel ani neočekáváme ukázku na E3 2021.

Výše si můžeme připomenout gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama