Skull & Bones bylo restartováno, projde změnami
i Zdroj: Spite.cz
Skull & Bones Novinka Skull & Bones bylo restartováno, projde změnami

Skull & Bones bylo restartováno, projde změnami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 7. 2020 15:36

Očekávaná pirátská akce Skull & Bones se už dva roky neobjevila. Teď už víme proč.

Reklama

Skull & Bones, pirátská akce oznámená na E3 v roce 2017, chtěla původně těžit z velkého úspěchu Assassin's Creed 4: Black Flag, který nebyl dokonalý pouze v případě krásného světa nebo zajímavého příběhu a i na dnes úžasnou grafickou stránkou, ale také velkými lodními souboji. Lodě měly několik možných úprav a vylepšení. Tohle se Ubisoftu opravdu povedlo a právě Skull & Bones bylo postaveno na základech Black Flag.

Vše vypadalo velmi dobře, ještě o rok později, v roce 2018 byly zveřejněny nové záběry ze hry a vypadalo to, že vydání je velmi blízko. Ubi plánovalo hru vydat mezi 2019 až 2020. Od té doby jsme však o hře neslyšeli jediné slovo. Jakoby se po hře slehla zem.

Není divu, že se více než dva roky spekuluje o možném zrušení hry. Naštěstí je to trochu jinak. Po velkém zkoumání stavu hry a změně plánů byli tvůrci donuceni hru kompletně rebootovat. To znamená, že se připravuje od základu znovu avšak s velkými změnami. Prý se nechce podobat sérii Assassin's Creed.

Skull & Bones vyjde nejdříve v Dubnu 2021, nabídne velký otevřený svět a přestaví se na live-service hru, tedy hru, o kterou se tvůrčí celek postará i další roky po vydání. Hráči se mohou těšit na měnící se svět díky nejrůznějším eventům apod. Některé zdroje dokonce tvrdí, že Skull & Bones bude "lepší" Sea of Thieves, to znamená, že se novinka od Ubisoftu přestaví více, než se čeká, pravděpodobně bude možné zakotvit a vylézt, prozkoumávat svět, lootit, craftit a tak dále.

Otázkou zůstává, zda-li Ubisoft zůstane u realistické grafické stránky či se lehce změní. To nám ukáže až čas. Skull & Bones se prý ukáže koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama