Bloober Team má pracovat až na 4 hrách najednou
i Zdroj: Spite.cz
The Medium Novinka Bloober Team má pracovat až na 4 hrách najednou

Bloober Team má pracovat až na 4 hrách najednou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 7. 2021 10:50

Objevily se důkazy ohledně několika připravovaných hrách polského studia Bloober Team. Co chystají?

Reklama

O polském studiu Bloober Team slyšíme v poslední době poměrně často, jejich hororové hry vycházejí rok co rok a v recenzích nedopadají špatně - bohužel jsou však průměrné a ačkoliv vypadají a hrají se slušně, pořád jim něco chybí. Velký pokrok studio ukázalo u poslední velké hry The Medium, která vyšla na PC a XBOX Series X/S (a blíží se i PS5 verze).

Nicméně nás zajímá, na čem studio pracuje aktuálně. Z oficiálních zdrojů víme, že Bloober Team spolupracuje s Konami na nějaké nové hře, už dříve se spekulovalo, že by snad mělo jít o nový díl série Silent Hill, na který hráči čekají už mnoho let. Na potvrzení, že tomu tak je si ještě asi chvíli počkáme. Co ty další zmiňované tituly? Jsou hned tři a víme o nich díky evropské komisi, kde Bloober Team čerpá dotace a tak jsou veškeré informace veřejně dostupné. Co hned o trojici údajně chystaných her víme? Pojďme pěkně popořadě.

  

BLACK (pracovní název)

Dotace od EU:

více než 3.500.000 Kč

Ve hře "Black" bychom se mohli po letech dočkat combat systemu (to prozradily už i oficiální stránky). Pokud hry od Bloober Team aspoň trochu znáte, pravděpodobně víte, že jde většinou o atmosferické hororové stealth hry či jen "procházky", kde řešíme hádanky a posloucháme příběh. Hra nás má poslat do středověku, kde se utkáme v souboji s mimozemšťany. To vše z pohledu první osoby.

 

H2O (pracovní název)

Dotace od EU:

 více než 3.500.000 Kč

O této hře příliš nevíme, každopádně se spekuluje o třetím díle Layers of Fear. Podle popisku EU se máme těšit na nové technologie a emotivní vyprávění příběhu.

 

Dum Spiro (pracovní název)

Dotace od EU:

 více než 3.500.000 Kč

Další hororová hra, ta nás pošle do druhé světové války, konkrétně do Lodžského ghetta v letech 1941 - 1944. Velkou roli zde mají hrát hráčská rozhodnutí, která neovlivní pouze pokračování příběhu, ale i psychický stav hlavního hrdiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama