Bloober Team údajně pracuje na hře Silent Hill
i Zdroj: Spite.cz
The Medium Novinka Bloober Team údajně pracuje na hře Silent Hill

Bloober Team údajně pracuje na hře Silent Hill

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 2. 2021 07:50

Studio Bloober Team, které připravilo například The Medium či Blair Witch má údajně pracovat na novém Silent Hillu.

Reklama

Z dříve velmi důvěryhodného se z razu stal nedůvěryhodný. Mluvíme o leakerovi pod nickem Dusk Golem, který v minulosti přinesl spousty zajímavých zpráv ještě před oficiálním oznámením, nicméně v posledních měsících se mu moc nedaří a všechny jeho zprávy vypadají jako "odhady". Už měsíce informuje o novém Silent Hillu a jeho oznámení, k tomu ale už skoro rok nedochází. Jeho zprávy tak vypadají jako vycucané z prstu.

Studio Bloober Team, tvůrci The Medium, Blair Witch, Layers of Fear či Observer prozradili, že pracují na další hororové hře s velmi dobře známým vydavatelem, myslí tím Konami a jejich Silent Hill? Přímo Konami před více než rokem oznámilo, že ve vývoji je hned několik her série Silent Hill. Vedení studia prozradilo, že ve více než rok připravované hře uvidíme souboje a akci - " Budete nadšení " stojí v oficiální zprávě.

Na tohle "oznámení" zareagoval zmiňovaný Dusk Golem, který tvrdí, že na jednom z dílů Silent Hill pracuje buď Supermassive Games či nějaké Japonské studio (dříve se spekulovalo o Sony Japan). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama