Znovu se mluví o remasteru The Last of Us Part 2. Vyjít by mohl i na PC
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Part 2 Novinka Znovu se mluví o remasteru The Last of Us Part 2. Vyjít by mohl i na PC

Znovu se mluví o remasteru The Last of Us Part 2. Vyjít by mohl i na PC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 10. 2023 07:00

Potřebuje The Last of Us Part 2 remaster? Dle nás a všeobecně herní komunity nikoliv, každopádně něco se chystá. Již druhý člen z týmu Naughty Dog tvrdí, že pracují na vylepšené edici. Pokud tomu tak skutečně je, je velmi pravděpodobné, že kromě na PS5 vyjde i na PC.

Reklama

Sony chystá upgrade The Last of Us Part 2. Tak to jsme poprvé slyšeli v červenci letošního roku, kdy s informací přišel hudební skladatel Gustavo Santaolalla, který se na druhé části legendárního survivalu podílel. Jeho slova nyní potvrzuje další vývojář hry. Uvedl to na svém LinkedIn profilu Mark Pajarillo, kde doslova uvedl,

Jsme odpovědni za vývoj všech externích uměleckých aktiv, zbraní a interaktivních rekvizit pro The Last of Us: Part 1 a The Last of Us Prta 2 Remastered.

Zdá se, že Sony chystá The Last of Us Part 2 Remastered
i Zdroj: Naughty Dog Studio

Zdá se, že Sony chystá The Last of Us Part 2 Remastered

Hudební skladatel, který se podílel na tvorbě hudby do The Last of Us Part 2, prozradil, že Sony chystá PS5 upgrade hry.…

15. 7. 2023 10:46

To jsou jasné dva důkazy v rámci několika týdnů. Něco se chystá, to je téměř jisté, otázkou je, opravdu potřebuje The Last of Us Part 2 remaster? Jde jen o 3 roky starou hru, která vypadá i na dnešní poměry absolutně špičkově. Za vším ale může být trošku jiný plán. Jak jsme již zmínili v červenci, Naughty Dog mohou chystat jakousi Director's Cut edici, která by kromě PlayStation 5 verze vyšla i na PC (no, je na čase milá Sony).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama