Zdá se, že Sony chystá The Last of Us Part 2 Remastered
i Zdroj: Naughty Dog Studio
The Last of Us Part 2 Novinka Zdá se, že Sony chystá The Last of Us Part 2 Remastered

Zdá se, že Sony chystá The Last of Us Part 2 Remastered

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 7. 2023 10:46

Hudební skladatel, který se podílel na tvorbě hudby do The Last of Us Part 2, prozradil, že Sony chystá PS5 upgrade hry. Rázem se tak mluví o možném remasteru či remaku. Velmi pravděpodobná by pak byla například Director's Cut verze, nebo se snad chystá i PC port?

Reklama

The Last of Us Part 2 je venku teprve tři roky, a už se začíná mluvit o jeho vylepšené verzi. Něco málo možná prozradil hudební skladatel Gustavo Santaolalla v rozhovoru, když řekl.

na cestě je PS5 upgrade hry

Tím by jasně mohl naznačovat, že Naughty Dog a Sony připravují remake či remaster původní hry, která vyšla v roce 2020 ve verzích PlayStation 4 a PlayStation 5. Pokud se něco takového opravdu chystá, je pravděpodobnější, že bychom se dočkali pouhého remasteru v podobě Director's Cut, jak to vedení PlayStationu již několikrát udělalo.

Otázkou však je, co přesně chtějí remasterovat, hra i dnes vypadá naprosto fantasticky. Ano, stále lze něco upravit, vylepšit, opravdu to ale nemůže vyřešit upgrade zdarma? A nebo snad Sony chystá také PC verzi? Nebylo by to překvapením, již několikrát bylo řečeno, že PC verze původních exkluzivit vyjdou zhruba za 3 až 5 let od vydání na PlayStation. A co vy, brali byste remasterovanou edici The Last of Us Part 2? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama