Žádný remaster, Red Dead Redemption oznámeno pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, vyjde 17. srpna
i Zdroj: Rockstar Games Studio
Red Dead Redemption Remastered Novinka Žádný remaster, Red Dead Redemption oznámeno pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, vyjde 17. srpna

Žádný remaster, Red Dead Redemption oznámeno pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, vyjde 17. srpna

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 8. 2023 18:00

Přichází velké zklamání, Rockstar Games pravděpodobně žádný remaster Red Dead Redemption nechystá, všechny ty novinky a změny probíhaly jen kvůli portům na konzole PlayStation 4 a Nintendo Switch. V článku oznamovací trailer a podrobnosti.

Reklama

Tak pravděpodobně žádný velký remaster, jak tvrdilo spousty známých osobností, půjde pouze o další port původního Red Dead Redemption. Studio Rockstar Games a Double Eleven Studios právě oznámily příchod hry na konzole PlayStation 4 a Nintendo Switch, avšak bez jakéhokoliv dodatku, díky zpětné kompatibilitě PlayStationu je pak možné si hru zahrát i na PS5. Každopádně naděje umírá poslední, je stále možné, že se v dohledné době nějakého remasteru či portu pro PC a Xbox, jak se tvrdilo, dočkáme.

Red Dead Redemption vyjde na konzole PlayStation a handheld Switch již 17. srpna 2023 v ceně 49.99$, fyzické kopie dorazí až 13. října. Každopádně žádné změny od původní verze nečekejme, s remasterem to nebude mít vůbec nic společného. Hra alespoň zahrnuje DLC Undead Nightmare. Níže už se můžete mrknout na oznamovací trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama