Blíží se Red Dead Redemption Remastered? Hra prošla ratingovou organizací
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Remastered Novinka Blíží se Red Dead Redemption Remastered? Hra prošla ratingovou organizací

Blíží se Red Dead Redemption Remastered? Hra prošla ratingovou organizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2023 10:23

Pokud netrpělivě už roky vyhlížíte remasterovanou edici Red Dead Redemption, stejně jako my, tak neseme skvělé zprávy. Hra před několika týdny prošla ratingovou organizací v Koreji, což může naznačovat brzké odhalení.

Reklama

Všichni známe Rockstar Games a situace kolem jejich her. Jisté je vždy jedno jediné, studio pracuje na dalším díle Grand Theft Auto, nicméně na seznamu je spousty dalších velkých her, o těch ale můžeme jen spekulovat. Dlouho se mluvilo například o Bully 2, GTA 4 remasteru či Red Dead Redemption remasteru. Nejpravděpodobnější je v tuto chvíli vylepšené Red Dead, již v roce 2020 se hra objevila přímo v obchodě Amazonu.

O rok později se na veřejnost dostaly další zprávy, s těmi přišel insider Chris, který na svém twitteru uvedl, že “remaster slavné kovbojky vyjde v roce 2023”. Mluvil také o některých vylepšení, hra má dostat část mechanik a možností z Red Dead Redemption 2, a samozřejmě vylepšenou grafickou stránku. Skvělou zprávou pak bylo, že by remaster měl vyjít i na PC, nikoliv pouze na konzole jako tomu bylo a stále je.

To, že by se skutečně něco takového mohlo chystat nyní podpořila korejská ratingová organizace, kterou hra prošla před několika týdny. Neuvádí se zde přímo remaster, nicméně jedno je nyní jisté, něco už hodně brzy přijde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama