Xbox se prý účastní udílení cen The Game Awards 2023
i Zdroj: Xbox Game Studios
Novinka Xbox se prý účastní udílení cen The Game Awards 2023

Xbox se prý účastní udílení cen The Game Awards 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 11. 2023 13:00

Xbox se prý účastní udílení cen The Game Awards 2023, informaci prozradil důvěryhodný insider Jez Corden, který je dobře znám svými dobrými kontakty na vývojáře z Xbox Game Studios.

Reklama

Pomalu se blíží prosinec a to znamená jediné, event udílení cen The Game Awards 2023 je za rohem a s ním i novinky o očekávaných hrách či nová oznámení. Na první oficiálně potvrzená studia, která se akce účastní si ještě asi pár dnů počkáme, nicméně v tuto chvíli je téměř jisté, že na TGA 2023 uvidíme Xbox. Otázkou pak je, zda-li jen jako účastníka či přímo vystupujícího.

My bychom něco málo z portfolia Xboxu na TGA rádi viděli, přeci jen jsou ve vývoji velmi očekávané hry jako Fable, Avowed, Hellblade 2 nebo Everwild. Co přesně má Microsoft v plánu se dozvíme přesně 8. prosince v 1:30 ráno. Pokud je to na vás příliš brzy ráno, nebojte, jako vždy přineseme kompletní souhrn toho nejlepšího. 

Spekulace

Na TGA 2023 se podle uniklých informací objeví také DLC Shadow of the Erdtree pro Elden Ring. Později se mluvilo také o Star Wars: Outlaws nebo projektu Indiana Jonese.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama