DLC Elden Ring: Shadow of the Erdtree prý uvidíme na TGA 2023. K vydání má dojít v únoru 2024
i Zdroj: FromSoftware Inc.
Elden Ring Novinka DLC Elden Ring: Shadow of the Erdtree prý uvidíme na TGA 2023. K vydání má dojít v únoru 2024

DLC Elden Ring: Shadow of the Erdtree prý uvidíme na TGA 2023. K vydání má dojít v únoru 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2023 19:30

Pamatujete si ještě na připravované DLC hry Shadow of the Erdtree? Studio FromSoftware se na nějakou dobu umlčelo, a o dodatečném příběhu jsme přes půl roku neslyšeli. Dnes však přichází informace, že se Elden Ring objeví během udílení cen The Game Awards 2023.

Reklama

Na nejlepší hru roku 2022 už se nějak zapomnělo. Není to ale škoda? RPG Elden Ring od FromSoftware se jednoznačně zapsalo mezi nejlépe hodnocené a nejpopulárnější hry vůbec. Slíbené pak bylo velké DLC Shadow of the Erdtree, kde je mu ale konec? To by mohl vědět leaker pod přezdívkou @Ziostorm1. Ten se na sociální síti X nechal slyšet, že..

podle neověřených zdrojů, uvidíme DLC Shadow of the Erdtree během konference The Game Awards 2023 s datem vydání 5. února 2024.

Kolik je na tom pravdy nikdo oficiálně nepotvrdí, nicméně odpovídalo by to uniklým informacím, které uvedlo FromSoftware před několika měsíci ve finančních výsledcích. Pokud se ale vrátíme zpět k The Game Awards, je velmi pravděpodobné, že se zde DLC skutečně objeví. Moderátor Geoff Keighley má velmi dobré vztahy s vedením studia FromSoftware a tak by nás vzájemná spolupráce nepřekvapila. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama