Vzdalo se Konami oficiálního webu Silent Hill?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vzdalo se Konami oficiálního webu Silent Hill?

Vzdalo se Konami oficiálního webu Silent Hill?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 2. 2022 15:54

Něco se děje s oficiálními stránkami série Silent Hill. Jde o část plánu nebo se stránky zmocnil někdo úplně cizí?

Reklama

Na pokračování série Silent Hill čekáme už pěknou řádku let, když už vše vypadalo nadějně a Hideo Kojima měl rozpracované Silent Hills, objevil se interní spor, mezi Kojimou a Konami, údajně se řešily finance. Vše skončilo nepřátelským rozloučením se, Kojima založil vlastní studio a Konami Silent Hills definitivně zrušilo. Od té doby se o nových dílech pouze spekuluje.

Hned několik na sobě nezávislých zdrojů tvrdilo, že Konami ve spolupráci s dalšími studii chystají až tři nové díly do série, každý tak trochu v jiném provedení. Uběhly ale dva roky a oznámení stále nikde, chvíli to bylo nadějné v roce 2020, když oficiální kanál PlayStation lákal na něco, co právě Silent Hill připomínalo.

V minulém roce se Konami a Bloober Team spojily a oznámily práce na nové hře, a jelikož je Bloober Team známý hlavně díky hororovým hrám, nebylo nad čím přemýšlet, nicméně nyní to už zase tak jisté není. Oficiální web SilentHill.com už údajně není v rukou společnosti Konami. Podle některých Konami neprodloužilo doménu, té se samozřejmě ale ihned někdo ujal. Nebo snad jde o plán? To bychom se mohli dozvědět v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama