Vyzkoušeli jsme Assassin's Creed: project Jade
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed Novinka Vyzkoušeli jsme Assassin's Creed: project Jade

Vyzkoušeli jsme Assassin's Creed: project Jade

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 12. 2022 11:07

Dostali jsme se k návodu, jak snadno se zapojit do testovací fáze mobilní AAA hry Assassin's Creed. Tady jsou naše dojmy.

Reklama

V pondělí se na internetu objevil návod, jak snadno se zapojit do alpha/betaverze mobilní AAA hry Assassin's Creed s pracovním názvem Project Jade, který hráče vezme do otevřeného světa v Číně. My návod vyzkoušeli a pomocí tohoto návodu vše otestovali. Opravdu nám přišel e-mail s instalačním balíčkem hry " Codename Explore ". Ten jsme pomocí aplikace TestFlight nainstalovali (3,77 GB + 7,8 GB update) a pustili se do hry.

Jako první přišla na řadu tvorba naší hlavní postavy.

Vyzkoušeli jsme Assassin's Creed: project Jade

Po vytvoření našeho hrdiny vás hra konečně po dlouhém stahování aktualizací apod. pošle do ulic Číny. Na první pohled byste vůbec neřekli, že jde o mobilní hru, Ubisoft si s grafickou stránkou poradil na jedničku, a pochválit musíme i skvělé animace či schopnosti. Co se týče souboje na blízko, na mobilní hru zcela dostačující, vyzdvihnout musíme i skvělé speciální efekty i audiovizuál.

Překvapila nás i slušně vyladěná optimalizace, hru jsme testovali na iPhone 14 Pro a celé hodiny hraní bez jakéhokoliv záseku, pádu hry nebo výrazných bugů, které by vám nedovolovaly pokračovat v hraní. Hru jsme prozatím zkoušeli přes displej, v následujících dnech ji proběhneme ještě s controllerem, což by mohlo být o poznání lepší hraní. 

Rádi bychom vám do článku přidali screenshoty ze hry, nicméně na testování se vztahuje přísné embargo. Kdy Ubisoft hru představí prozatím není jasné, očekáváme to ale začátkem roku 2023 s tím, že by hra v příštím roce mohla i vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama