Vývoj Max Payne 1&2 Remake naplno odstartuje po vydání Alan Wake 2
i Zdroj: Remedy Entertainment
Max Payne 1&2 Remake Novinka Vývoj Max Payne 1&2 Remake naplno odstartuje po vydání Alan Wake 2

Vývoj Max Payne 1&2 Remake naplno odstartuje po vydání Alan Wake 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 10. 2023 15:00

Max Payne 1&2 Remake je sice oznámený už více než rok, přesto o něm nevíme prakticky nic. A ještě asi nějakou dobu nic vědět nebudeme, vývoj totiž pořádně odstartuje až po kompletně dokončené hře Alan Wake 2.

Reklama

Zahraniční magazín VGC vyzpovídal kreativního ředitele společnosti Remedy Entertainment, Sama Lakea. V Remedy toho aktuálně vzniká hodně, nicméně tentokrát došlo na rozhovor ohledně chystané kolekce Max Payne 1&2 Remake. Jak je na tom? A jak to vypadá s datem vydání? Níže si přečtěte celé vyjádření.

Vývoj Max Payne 1&2 Remake zaplatí Rockstar Games
i Zdroj: Spite.cz

Vývoj Max Payne 1&2 Remake zaplatí Rockstar Games

Oznámení Max Payne 1&2 Remake vám pravděpodobně neuniklo a my se po pár hodinách dozvídáme nové informace.

7. 4. 2022 14:41

“I když se jedná o staré hry, chceme aby odpovídaly moderním standardům. Kolekce bude spojena do jedné hry, bude to opravdu velké!

Nechal se slyšet Sam. Došlo také na otázku, zda opět ztvární hlavního hrdinu. Na to úsměvně odpověděl, “to už by bylo moc”. Sam pak také prozradil, že plnohodnotný vývoj pořádně odstartuje po vydání Alan Wake 2. Datum vydání tak můžeme jen odhadovat, dříve než v roce 2025 k němu ale nedojde.

Max Payne 1&2 Remake byl oznámen v dubnu minulého roku. Dodnes je o vývoji ale ticho, z dřívějších zpráv pak víme jen nejzákladnější detaily. Hra poběží na Northlight Engine, stejně, jako Quantum Break, Control a blížící se Alan Wake 2. Celý vývoj financuje společnost Rockstar Games, které již nějakou dobu značka Max Payne patří.

Kolekce Max Payne 1&2 Remake vyjde nejdříve v roce 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Níže si aspoň prozatím můžeme připomenout fanouškovský trailer, který prezentuje, jak by asi mohl vypadat Max Payne na Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama