Jak jsou na tom Project Vanguard a Max Payne 1 a 2 Remake?
i Zdroj: Spite.cz
Max Payne 1&2 Remake Novinka Jak jsou na tom Project Vanguard a Max Payne 1 a 2 Remake?

Jak jsou na tom Project Vanguard a Max Payne 1 a 2 Remake?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2022 17:40

Remedy něco málo prozradilo o stavu vývoje her Project Vanguard a Max Payne 1 a 2 Remake. Vše je bohužel ještě hodně daleko.

Reklama

Remedy jako jedna z mála firem prozrazuje poměrně velmi často, v jaké fázi vývoje jsou jejich hry, a nám se tento přístup velmi líbí. Pojďme si o hrách / projektech něco říct a zkusit odhadnout data vydání. Nicméně nutno podotknout hned ze začátku, nejblíže k vydání má Alan Wake 2, který jak Remedy ujistilo,  vyjde v roce 2023  a nyní je v plné produkci.

  

​Alan Wake 2

Přibližné datum vydání

: Konec roku 2023

První hrou z celého seznamu, která vyjde, je druhý díl Alan Wake. Ten je již ve vývoji nějaký ten rok a dle slov tvůrců pokračuje velmi dobře, finanční zpráva pak odhalila, že Remedy stále počítá s datem vydání na rok 2023, dle našeho předpokladu bude cílit na Vánoce.

 

Project Condor

Přibližné datum vydán

í: 2024

Project Condor byl oznámen už před rokem, přesto o něm prakticky nic nového nevíme. Nutno však připomenout, má jít o PvE kooperační hru ze světa Control. Její vydání se pak odhaduje na průběh roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

 

Max Payne 1 a 2 Remake

Přibližné datum vydání

: 2024

Mezi nejočekávanější hry od Remedy rozhodně patří remaky úspěšných a oblíbených her Max Payne a Max Payne 2. Aktuálně jsou stále ve fázi prototypu a pracuje na nich jen hrstka vývojářů, pravděpodobně je největší prioritou Alan Wake 2. 

 

Project Vanguard

Přibližné datum vydání

: 2025

O přípravách projektu Vanguard Remedy mluví už pěkných možná pár let. Přesto o něm víme pořád jen to jediné, půjde o free-to-play, live-service hru. Nejčastěji se spojoval datum vydání s rokem 2023, nicméně finanční zpráva ale bohužel předpověděla, že Vanguard dorazí o něco později, překvapivě je stále ve fázi konceptu. 

 

Control 2

Přibližné datum vydání

: 2025 - 2026

Druhý díl Control pak vyjde až za minimálně 3 a více let. Část týmu, který na hře pracuje aktuálně maká na projektu Condor. Control 2 je stále ve fázi konceptu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama